Ariel Matic Liquid fås nu til Top & Front Load vaskemaskiner

Jeg kæmper med et problem og kan ikke finde en løsning online, så jeg håber du kan hjælpe os her :-)

Til vores platform for booking af begivenhedsplacering, som iterativt opgraderes til en ReactJS-applikation. I øjeblikket skal applikationen med én side omfatte to forskellige sidetyper: filtersider og udbydersider (links er eksempler). Den sædvanlige brugerrejse får brugeren til at skifte mellem filter- og udbydersider ganske ofte, så vi vil gerne forhindre nye sidelæsninger, når det sker.

Vi forsøgte historikændringshændelsen for ikke at rode med vores analyser.

Først fik vi dette passivt konfigureret til tagmanageren til hver URL-ændring. Dette syntes at fungere godt for filtersider alene (når brugeren bruger filtre). Så snart involveret udbydersiderne i SPA, skete dette dog med vores analyser (aktiv fra 29. til 2.):

Et lignende mønster kunne også ses for andre målinger.

Da dette åbenbart er et problem, slukkede vi reageringsrutingen mellem begge webstedstyper igen og implementerede en anden tilgang. Denne gang skubbede vi historisk ændringshændelse i stedet for at have den knyttet til sidevisningshændelsen, som vi skubber på hver sidevisning. Desværre stødte vi dog på det samme problem.

Nu er vi temmelig tabt over, hvad der kan medføre, at SEA-trafik ikke længere spores korrekt. Har nogen en idé om, hvad der kan gå galt her?

PS: Hvis dette er vigtigt: Vi kører i øjeblikket stadig to GTM-containere af ældre årsager - i dette tilfælde er vi kun interesserede i GTM-5GX5BDH.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?