cPanel begyndervejledning 7 - underdomæner og omdirigeringer

Mit hoveddomæne er domain.com (for eksempel), men jeg vil købe:

domæne-dragon.com domain-killer.com

og til og fra og omdirigere (301) til mit hoveddomæne - domain.com, betragtes dette som en overtrædelse af SEO-regler. Er det dårligt for erhvervslivet?

Det er ikke dårligt for erhvervslivet, og det er ikke dårligt SEO, hvis alt hvad du gør er en 301-omdirigering, når du rammer et af de andre domæner. Google anser det endda for en god ting, fordi du i det væsentlige fortæller dem, at de andre domæner også bare ejes af dig.

Tonnevis af store websteder gør dette allerede som American Airlines, americanairlines.com omdirigerer til deres hovedside (aa.com), og bn.com omdirigerer til Barnes og Nobles hovedwebsted. Nogle websteder ejer endda almindelige stavefejl og foretager 301 omdirigeringer fra disse domæner bare for at sikre, at hvis du fejlagtigt skriver domænet, finder du dem stadig.

Hvor du kan løbe ind i problemer, er når du opretter indhold på domain-dragon.com, der er en duplikat af en side på domain.com og tilføjer links til det, der går til siden med duplikatindhold på domain.com.

En sidste ting at gøre er at sørge for, at din 301 er konfigureret korrekt ved hjælp af et værktøj som http://www.internetofficer.com/seo-tool/redirect-check/ eller spillemaskine til at bekræfte, at din omdirigering er en 301 og har alle de korrekt headerinfo, den har brug for.

Er du et stort selskab med ubegrænsede ressourcer, som American Airlines?

Er du et firma med et intetsigende navn i Acme-stil, der let forveksles med hundrede andre virksomheder?

Hvis nej, lyder overdreven og som spild af penge at købe en masse domæner bare for at omdirigere dem til dit websted. Sæt disse ressourcer i at skabe godt indhold.

  • tak, det er derudover. vi bruger ikke penge på det, vi ejer disse domæner, og vi ejer vores egne hosting-servere. vi har også 3 indholdsforfattere (-:

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?