Fantastiske visuelle effekter kompilering 🔥🔥 4K

Jeg har et omfattende websted, som jeg har brug for til at analysere billederne og se, om de kan optimeres. Kan nogen anbefale et godt program til dette?

  • optamisering skal optimeres. Opdater dit emne.
  • 1 Dette spørgsmål, mens det er på emnet, søger meninger snarere end et præcist svar. Jeg har konverteret det til community wiki.

Adobe Photoshop har en temmelig god optimizer indbygget. (Gem til web og enheder) En ældre version af det er Adobe ImageReady, hvis du kan finde den i en forhandlingsplads et eller andet sted.

  • +1 - ... og glem ikke batchbehandling
  • CTRL + SKIFT + ALT + S (gem til internettet) genvej :)
  • 1 @JP Hellemons - alt, hvad der kræver, at 4 taster trykkes ned samtidigt, er ikke en genvej IMO. Min mus er funktionel, og jeg behøver ikke være i stand til at spille Rachmaninoff på min venstre hånd for at trække den af. De sparede 0,078 sekunder er simpelthen ikke værd at spare.

Tjek PNGCrush og Smush.it.

+1 for smush.it, hvis du bruger Firefox addon Yslow http://developer.yahoo.com/yslow/

det har smush.it indbygget som en del af sit optimeringsarsenal. Det giver yderligere filbesparelser ud over funktionen 'gemme til web' til photoshops.

Jeg har lige testet et par programmer i sidste uge, på mine tests producerede PNGOUT de mindste PNG'er.

Bemærk, at du kan få endnu bedre resultater ved at ændre billedet, især ved at reducere antallet af anvendte farver.

Jeg finder ud af, at Photoshop er effektivt end online-værktøjer. Hvis du går på kompromis med 80% billedkvalitet, kan størrelsen reduceres til halvdelen.

En bedre måde er at tage et billede med god opløsning og derefter komprimere det ved hjælp af nogle onine-værktøjer som foreslået her. Brug derefter Office-billedfremviser til at ændre størrelse og komprimering.

Jeg håber, du får det, du vil have

Til Mac OS X elsker jeg ImageOptim

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?