Sådan får du gratis trafik til dit websted fri trafik 2020

En klient bad mig om at være vært for et websted på www.drive-engagement.co.uk, og jeg har linket det til søgekonsol og analyse og dets visning som indekseret. Det vises på google, hvis du skriver noget lignende køre engagement oxon men min klient spørger, hvorfor det ikke vises, hvis hun skriver køre engagement eller endda drive-engagement. Er dette kun et tilfælde af konkurrencedygtige søgeord? jeg troede drive-engagement viser muligvis det, men tror ikke, at google bruger - i sin søgning.

Bemærk: Det vises på yahoo og bing, når du søger drive engagement

Enhver vejledning værdsat.

Svaret er ret simpelt ... få bedre placeringer. Google plejede at lægge meget mere vægt på websteder med søgeord inden for domænet, men da hver tom pik og harry begyndte at registrere domæner på denne måde, tog Google tanken om at belønne meget mindre. I 2012 frigav Google faktisk en sanktion for websteder med lav kvalitet med EMD (domæner med nøjagtigt match).

Bindestreger behandles som ordudskillere. Hvis din kunde ønsker at rangere for drevengagement, skal de forbedre deres placeringer. Jeg anbefaler: Hvad er de bedste måder at øge et websteds position på Google?

Webstedet har ikke noget backlink, der peger på det. Så jeg antager, at klienten forventer at rangordne det udelukkende på baggrund af webstedsnavnet. Som sagt i det foregående svar, havde Google udrullet EMD-sanktion i 2002 for "Dårlige websteder". Da dit websted ikke har noget backlink, er det meget svært at rangere selv efter det nøjagtige navn. Opbygning af backlinks, der er målrettet mod LSI-nøgleord, kan rangere det.

Jeg har foretaget en analyse af et andet websted - alltechevent.com, der ikke kommer nogen steder i søgeresultatbegivenheden for nøgleordet "All tech event", fordi det ikke har nogen backlinks, der peger på det. Ingen smerte ingen gevinst!

"Drive Engagement" er ikke anerkendt som et firmanavn, og det vil være en udfordring at placere et nøgleord, som Google mener er et ledelsesmæssigt resultat eller disciplin. Er som at prøve at rangere et firmanavn til "levering af is". Fortæl ikke din klient denne analogi;).

Hvis din klient ejer en murstenvirksomhed, kan du få Google til at bekræfte forretningens eksistens via Google My Business. Her kan du tildele "Drive Engagement" som virksomhedsnavnet og med noget tid og også give andre referencer til din klients virksomhedsnavn via sociale medier, virksomhedsblog osv. Google begynder at vise "visitkortet" i søgeresultaterne, som denne Eksempel på "mursten og mørtel":

Måske ikke et godt eksempel, da wikipedia naturligvis rangerer først.

Så længe virksomhedsnavnet og adressen vises på webstedet (som det er nu), kan du også bruge strukturdata ved hjælp af JSON LD. Test dit script til validering ved hjælp af Google Structure-datatestværktøj.

Jeg vil også anbefale at oprette eller bruge flere sider. Måske skulle "Hvem vi er" eller siden om os være på en fuldstændig adskilt side.

Gør noget støj og sørg for, at alle dine citater, der henviser til virksomhedsnavnet, indeholder de samme eksakte ord: "Drive Engagement" for eksempel: Drive Engagement giver fremragende .... Selv når du bygger nogle links, der peger på dit websted organisk eller af dig selv ( f.eks. virksomhedsmapper, gule sider). konsistens er nøglen.

Åbning af en virksomhedsside i LinkedIn eller en forretnings-Facebook-side hjælper også.

Held og lykke!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger