Windows Spinning Blue Circle Fix

Da jeg ansøgte om en hostingpakke til den oprindelige version af mit websted, registrerede hostingfirmaet (det nationale teleselskab i det land, hvor jeg boede) domænenavnet ved hjælp af deres egne detaljer i stedet for mine.

Hjemmesiden voksede hurtigt ud af kapaciteten i den originale hostingpakke, og jeg driver nu flere VPS-servere rundt om i verden, hvor den originale hostingpakke bare leverer DNS-navneserveren og meget grundlæggende indenlandske tjenester.

Teleselskabet har mistet interessen for hosting og svarer ikke længere e-mails, så jeg kan ikke længere opdatere navneserverposter. Jeg bor ikke længere i det land, så jeg kan ikke besøge deres kontorer personligt.

Er der nogen måde at gendanne kontrol over mit domænenavn på?

  • 1 "Er der nogen måde at gendanne kontrol over mit domænenavn?" Måske. Men ikke at kende selv TLD tillader ikke virkelig at give nyttige svar. Find ud af, hvem der er registrator (hvis dette koncept findes i din TLD), og kontakt det. Men hvis du ikke er opført som ejer af domænet (tjek hvem der er), har du ikke meget håb om at gendanne det ... undtagen hvis du går ind i lange og hårde forhandlinger med registratoren / registreringsdatabasen, og hvis du har bevis, har du betalt for det osv. . etc.
  • @PatrickMevzek du har nok omdømme til at afgive nære stemmer nu. Når du har efterladt en kommentar som denne, skal du stemme for at lukke spørgsmål, der har brug for mere information for at kunne besvare dem.

Hvis domænenavnet vises på din faktura, kan du tage det til en advokat for bedre måder at håndtere dette på, eller du bliver nødt til at vente på, at det bliver tilgængeligt for køb.

Desværre er der ingen, der ikke vil kunne gendanne det, fordi det tilhører Telecom-firmaet i henhold til registratoroplysningerne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?