Breaking: BMW bruger VeChain Public Blockchain til dApp "VerifyCar"

Hvis jeg har et duplikatindhold, fordi min artikel er syndikeret til et tredjepartswebsted. hvilke webadresser skal jeg bruge i json-ld Article Schema? For at være præcis, lad os sige, at jeg vil offentliggøre en artikel fra min blog.example.xyz på et andet sted f.eks. popular.example.com. Når jeg offentliggør artiklen den popular.example.com Jeg går og opdaterer kanonisk URL på min blog.example.xyzog og:url ejendom (begge skal være de samme som antydet her):

 <link rel='canonical' href='https://popular.example.com/my-duplicate-article/'> <meta property='og:url' content='https://popular.example.com/my-duplicate-article/'> ?> var13 ->

Jeg bruger også <?php http://schema.org/Article for at beskrive artiklenheden peger dog normalt alle webadresser inden for den til min egen blog.example.xyz

 <script type='application/ld+json'> { '@context': 'http://schema.org', '@type': 'Article', 'author': { 'name' : 'Gitnik' }, 'headline': 'My Duplicate Article', 'description' : 'Uhm, how do I deal with Article entity in case of duplicate content?', 'inLanguage' : 'en', 'wordCount': 600 , 'datePublished' : '2020-05-18T21:00:00', 'dateModified' : '2020-05-18T21:00:00', 'image' : 'http:\/\/blog.example.xyz\/img\/logo.png', 'mainEntityOfPage' : 'http:\/\/blog.example.xyz\/2020\/05\/my-duplicate-article\/', 'publisher' : { '@type': 'Organization', 'name' : 'http:\/\/blog.example.xyz\/', 'logo' : { '@type' : 'ImageObject', 'url' : 'http:\/\/blog.example.xyz\/img\/logo.png', 'height' : 60 , 'width' : 60 } } } </script> ?> var13 ->

men Google siger det <?php mainEntityOfPage skal være den samme som den kanoniske URL. Nu er det let at opdatere mainEntityOfPage til den nye url. Men hvad med billed-URL og organisations-URL? Kan billed-URL stadig være mit domæne, eller skal det skiftes til domænet for den kanoniske URL? Og skal jeg ændre organisationsenhed til popular.example.com og ændre URL der også? Hvordan ville det påvirke SEO, hvis jeg lod dem forblive uændrede? Hvordan ville det påvirke SEO, hvis jeg gik mainEntityOfPage uændret?

 • Bør ikke dit domæne være det kanoniske? Hvis du har originalen, bør det populære sted ikke pege det kanoniske på dit websted? Ved at ændre det kanoniske til deres websted giver du dem al SEO-værdien fra denne artikel.
 • @StephenOstermiller På nogle websteder kan jeg ikke ændre kanonisk url, men jeg ønsker ikke at blive straffet for duplikatindhold. Så det er bedre at pege min canoniacal url til tredjepartswebsted.

Hvilken URL der skal bruges til kanonisering

Vælge en kanonisk URL til dit indhold, og brug det i enhver kanonisk attribut, dvs. i:

 • <link rel='canonical' ...det er det vigtigste),
 • <meta property='og:url' ...
 • strukturerede data egenskaben Article.mainEntityOfPage

og på hver side der har det samme indhold (den originale side og siderne med det duplikerede indhold).

Om JSON-LD Article.image

I henhold til Google Developers Reference skal du angive en Article.image i din JSON-LD, og den URL, der er angivet i Article.image skal faktisk bruges (eller "markeret") i HTML-koden for nuværende artikel (med ). Denne reference angiver yderligere, at denne URL "skal kunne crawles og indekseres". Efter min forståelse kan det være fra et tredjepartsdomæne.

Om JSON-LD Article.publisher.name og Article.publisher.logo.url

Jeg vil ikke være for meget opmærksom på disse, da det ikke bør påvirke placeringen væsentligt. Jeg kan ikke se noget større SEO eller teknisk problem, hvis du bruger et billede fra det ikke-kanoniske domæne. Af hensyn til konsistensen holder jeg mig til billedet og URL'en til original forlag.

”Hvordan ville det påvirke SEO, hvis jeg gik mainEntityOfPage uændret? ”

Det tror ikke, at det ville være et stort problem, da hovedattributten til styring af duplikatindhold i SEO er <link rel='canonical' ...

 • Tak skal du have! Selvom det er lidt forvirrende med hensyn til billedets url. På dokumentationssiden, jeg har leveret af Google, står det at mainEntityOfPage er kanonisk url, og det billede er Only a marked-up image that directly belongs to the article should be specified hvilket antyder, at det skal høre til det samme domæne.
 • @Gitnik, Undskyld, jeg savnede dit spørgsmåls subpart om Article.image. Jeg forstår dit citat fra Google Developers Reference sådan: du skal angive et billede, der faktisk bruges i din JSON-LD (eller "markeret") i HTML-koden for nuværende artikel (med ). Denne henvisning angiver yderligere, at Article.image må være "crawlbar og indekserbar"; efter min forståelse er det muligvis hostet på et tredjepartsdomæne. Jeg opdaterer mit svar i overensstemmelse hermed.
 • Aha, så hvis jeg faktisk ikke har et billede på min artikel (når den er offentliggjort på et tredjepartswebsted) Article.image Jeg kan udelade Article.image fra Article? Da artiklen nu er på tredjepartswebsted, skal det også afspejles i Article.publisher?
 • @Gitnik, nej, en Article.image kræves i JSON-LD på den aktuelle side, og Article.image.url skal bruges på denne aktuelle side med . Vedrørende Article.publisher, det korte svar er nej (læs venligst mit svar om dette punkt).
 • Fedt nok. Tak. Så bundlinjen er at ændre kanoniske webadresser, hvor jeg har brug for det, men jeg kan bare lade andre webadresser (billede og udgiver) være. Tak :)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger