KINA NUCLEAR SUBS FLYTTER UNDERJORD - MILLIONER AF ARBEJDER TABT I 10 ÅR - RUSLAND ER KLAR

Et websted, jeg arbejder på, flyttede et underdomæne til et andet underdomæne via en 301-omdirigering. Men når det kontrolleres robots.txt af det gamle underdomæne, har det en robots.txt, som ikke tillader søgemaskine-webcrawlere at gennemgå det.

Er dette det rigtige skridt? Jeg tror nej, fordi webcrawlere ikke vil være i stand til at gennemgå det gamle websted for at se 301 statuskoder.

  • 3 Var tilladelsen allerede på plads inden flytningen? Nogle websteder ønsker ikke at være i søgemaskiner. Det er uklart, hvilken retning situationen spillede ud.

Dine mistanker er rigtige med den nøjagtige begrundelse, som du nævnte. Hvis du ikke tillader robotter at få adgang til det gamle websted, kan de ikke se 301-omdirigering.

  • Ville det også betyde, at linkjuice, der pegede på det gamle domæne, ikke overføres til det nye domæne, fordi robots.txt ikke lader Gbot kravle?
  • 1 Ja, det er præcis, hvad der ville ske, hvis robots.txt blokerer adgang til bots.

Jeg tror nej, fordi webcrawlere ikke vil være i stand til at gennemgå det gamle websted for at se 301 statuskoder.

Ja, nøjagtigt - dette er ikke det "rigtige træk".Hvis du implementerer en 301-omdirigering, formodentlig for at bevare SEO, vil blokering af de URL'er, der omdirigeres, forhindre søgemaskinerne i at se omdirigering og indeksere det nye indhold.

  • Ville det også betyde, at linkjuice, der pegede på det gamle domæne, ikke overføres til det nye domæne, fordi robots.txt ikke lader Gbot kravle?
  • @mat boy, "link juice" opdateres sjældent hvis nogensinde. Det vil sandsynligvis aldrig blive opdateret til det nye domæne med eller uden robots.txt-filen, men at holde 301 på plads på ubestemt tid, sikrer at linkene ender på det rigtige sted.
  • 1 @ Octopus Du ser ud til at beskrive "PageRank", ikke "link juice"? "link juice" er bare et almindeligt / slangudtryk, der beskriver SEO-fordelen ved at linke fra en side til en anden.
  • 1 @matboy Ja, det er rigtigt, ingen "link juice" vil blive overført til den nye URL. Da bot er blokeret fra at se omdirigering, ved bot (søgemaskine) ikke, at siden er flyttet til et andet sted. De gamle URL'er falder i SERP'erne og forsvinder til sidst, mens de nye URL'er skal bygge deres SEO fra bunden.

Jeg vil beholde robots.txt, som det er, men sørg for, at de gamle og nye sider har den passende version af Canonical-tags. Dette vil hjælpe søgemaskinen med at forstå, hvad der er sket.

  • 2 Hvordan kunne crawlerne læse de kanoniske tags på websiden, hvis du beder dem om ikke at gennemgå websiden?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?