Minecraft | Flammehavet II Ep 23 | MOLTEDYBDER Pt 3

Jeg ejer et domæne på GoDaddy, og jeg købte en hostingplan fra 1and1. Nu slutter mit abonnement, og jeg vil forny det, men jeg vil også kun vælge et firma til mit websted, der skal have både domænet og hostingplanen.

Jeg er vært for et Wordpress-blogsystem.

Hvilket firma foretrækker / anbefaler du, og hvorfor?

Jeg vil anbefale næsten enhver cPanel-hostingudbyder over GoDaddy eller 1and1 - cPanel er en hostingstandard og er langt nemmere at bruge end GoDaddy eller 1and1s brugerdefinerede hostingadministrationsgrænseflader (i det mindste var det tilfældet, da jeg sidst skulle arbejde med en af ​​dem - omkring fire år siden).

I øjeblikket vært hos HostGator.

  • 1 Jeg tror, ​​jeg kan gå til HostGator eller DreamHost
  • Jeg bruger hostmonster, de har fantastisk support!

Køb ikke noget fra 1 og 1. Jeg havde en VPS med dem for mange år siden, og mange ting gik galt, som alle var installationsfejl fra 1and1s side. Deres kundeservice er forfærdelig og kun tilgængelig i visse timer. Ikke for at være racistisk, men de outsourcer deres call-in-reps, så du næsten aldrig vil tale med en amerikaner. Jeg købte en anden vps med dem sidste måned og løb ind i de samme problemer. Jeg huskede hurtigt, hvorfor jeg skiftede til godaddy.

Godaddy har overhovedet ikke en meget intuitiv grænseflade, men kundeservicen klipper. Når du kommer rundt og lærer adminpanelet, er det ikke dårligt.

Jeg har ikke erfaring med vært gator.

enhver hosting, der tilbyder cpanel og er blevet anbefalet ovenfor, er fint. Hvis de ikke har cpanel, er det virkelig ikke værd at investere i.

GoDaddy er ikke særlig god til at udvikle produkter, så vidt jeg har brugt det. Jeg leder i øjeblikket også efter alternativer. Jeg har svært ved at komme rundt på goDaddys interface. Jeg har brugt et par andre tjenester som Bluehost, enom og register.com, de er faktisk lettere at bruge end GoDaddy. jeg har ikke brugt 1og1.

  • Jeg har brugt GoDaddy til domæneregistrering og webhosting før, og det var lidt godt. Men hvad er GoDaddy-grænsefladen, som du nævnte før?
  • Prøv DreamHost. Jeg har brugt dem, GoDaddy og et par andre værter og registratorer, og DreamHost har den bedste kundeservice og værdi for delt hosting. Jeg har ikke prøvet deres VPS-tjeneste endnu, men det har de også, hvis du har brug for det. Og hvis du googler til DreamHost-kuponer, kan du få $ 100 i rabat på dit første år af hosting.
  • Jeg tænker på at gå over til Dreamhost, fordi jeg har hørt gode ting om dem. @ Pr0fess0rX, jeg har brugt goDaddys samlede DNS-kontrol, og det virker bare ikke så hurtigt som andre som eNom. Og det er ofte svært at navigere gennem deres dashboard. Men jeg tror, ​​jeg er bare vant til andre, det er derfor.
  • Jeg er uenig i GoDaddys samlede DNS. Jeg så det så let, og opdateringen går hurtigt, men jeg prøvede ikke eNom for at beslutte, hvilken der er hurtigere!
  • 1 Siden dette svar har du gode alternativer som gandi.net eller Google-domæner. Undgå register.com (pita).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?