Lad os bygge med medvind CSS - Responsiv Navbar

Hvad er nogle af de bedste hostingudbydere til en Ruby on Rails-applikation?

Jeg har undersøgt Heroku, og det ser ud som en god mulighed, men ville det være bedre at gå med en VPS- eller Grid-hostingudbyder.

  • Community wiki?
  • 1 Dette stilles sandsynligvis bedst på et forum, ligesom spørgsmål svarende til "hvad er dine erfaringer med [xyz] webhost?". Det er for meget af en diskussion.
  • Hvis jeg ikke var mod, ville jeg stemme for at lukke denne; der er ikke noget "rigtigt" svar på dette spørgsmål.

Det afhænger mest af, hvad du leder efter.

Hvis du gerne vil have fuld kontrol over din server, vil jeg anbefale en af ​​de meget gode Linux VPS-hostingtjenester. Især har Linode virkelig gode pris-til-spec-forhold på deres VPS-maskiner, og jeg har også haft held og lykke med Rackspace Cloud.

Hvis du leder efter en mere hands-off tilgang, er Heroku virkelig god som Engineyard (hvis du har råd til det).

Heroku er i det væsentlige en udbyder af gitter / cloud / vps, da de er baseret på Amazons EC2, der består af Xen virtuelle maskiner. Du er bare forvirret over marketing lingo.

Heroku er god, og der er også Engineyard, som er ret populær.

Et andet "det afhænger" svar, men det gør det virkelig.

Prisfastsættelsespunktet for Heroku er let godt for små websteder. Når du kommer ind på flere "applikationsbaserede railsider", kan du se på Slicehost eller en anden VPS-udbyder.

Derfra kan fulde servere (Site5, Hostgator) være svaret.

Spørg dig selv, hvor meget hestekræfter du virkelig har brug for til dit websted. Hvis du kan estimere dette godt, har du dit svar.

Jeg brugte Tilted til en Rails-app og dens store. De er også meget venlige og A + support. Et mere populært alternativ, anbefalet af min kollega, ville være Rackspace.

Hvis du leder efter hurtig let at komme i gang og en god pris, kan jeg ikke anbefale Heroku stærkt nok, fordi de giver dig mulighed for at oprette og uploade din applikation gratis, og kun når den begynder at få trafik, og du er i stand til at tjene penge på det, gør de begynder at oplade.

Jeg spildte en hel del kontanter sidste år med et par små apps, jeg prøvede, og værkstedet opkrævede mig en formue for dem. Jeg er sikker på, at hvis du har en stor applikation, der allerede er en succes, er det fint. Tænkte heller ikke meget på deres salgssupportteam.

Indtil videre har Heroku været vidunderligt, produktsupport er høflig og hurtig - nogle gange tager det lidt at svare, men jeg er sikker på, at hvis du er en betalende kunde, får du bedre service.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger