HDHomerun Kodi / XBMC Live TV Add-On - Fuld anmeldelse

Bemærk: Jeg sendte dette oprindeligt til stackoverflow.com, havde det lukket og fik at vide at sende det på programmers.stackexchange.com. Så jeg sendte det på programmers.stackexhange.com, havde det tilsluttet og fik at vide at sende det på webmaster.stackexchange.com. Her er mit sidste forsøg på at få hjælp og vejledning til dette nervepirrende problem.

Jeg har trukket mit hår ud i flere uger og forsøgt at beslutte, hvilken vej jeg skal gå.

Et af mine LAMP-sider er flere år gammelt, og mine brugere har anmodet om et forum. Mit sted er specialbygget af mig selv, og forummet skal integreres fuldt ud med mit websted, så det faktisk ser ud, føles og opfører sig som mit websted. For eksempel har jeg et webstedsbeskedsystem på mit websted, der advarer brugere, når de modtager en ny besked, uanset hvor på mit websted de er, så denne funktion skal udvides til Forummet. Jeg vil også gerne være i stand til at begrænse adgangen til bestemte underfora baseret på kriterier fra mit websted i modsætning til kriterier fra forummet.

Jeg har ikke brug for et forum med alle funktioner, da det ikke vil være hovedfokus på mit websted, bare en funktion af det.

Spørgsmålet er, bruger jeg en eksisterende forumplatform og integrerer den med mit websted, eller bygger jeg bare en fra bunden?

Fordele / ulemper er relativt indlysende, men jeg kan ikke beslutte, hvilken vej jeg skal gå, og det er knasende tid.

Fordelene ved at bruge en eksisterende open source-platform er, at de er afprøvet og testet, sikre, har mange indbyggede funktioner, community support og ville spare mig for meget tid.

Ulemperne er, at de ser ud til at begrænse, hvor tæt og godt jeg kan integrere det med mit websted og mit websteds funktioner, for ikke at nævne, at de fleste er overkill for det, jeg har brug for (bloatware). Alle de forumpakker, jeg har set på (og jeg har set på MANGE), er alle front-end-løsninger, der opfører sig som en ekstern tilføjelse til min snarere end en integreret del af den. Jeg har ikke fundet nogen fuldt tilpasselige "backend" forumløsninger. Det betyder, at jeg bliver nødt til at tilpasse forummet, så det passer ind på mit websted, men hvis det betyder at ændre kernefiler, vil det gøre forummet vanskeligt at opgradere.

At opbygge forummet fra bunden betyder, at jeg skal genopfinde hjulet med alle de potentielle problemer, der kan rejse, men på den anden side kan jeg programmere forummet, så det gør alt nøjagtigt, som jeg har brug for det, hvilket gør det til et integreret del af mit websted snarere end en ekstern tilføjelse til det.

Så hvad anbefaler du, og hvorfor?

Jeg ville løbe væk fra at rulle dine egne fora. Det vil bare være hovedpine i det lange løb. Se seriøst på vBulletin for kraftfuld forumløsning eller vaniljeforum for lettere vægtpakke. Begge har en robust plugin API, som giver dig mulighed for at integrere med dit nuværende websted. Begge har et meget flot temasystem, som kan få foraene til at se en integreret del af dit websted. Vær ikke bange for alle funktionerne i vBulletin, i sidste ende vil du måske begynde at bruge dem.

For et eksempel på vBulletin-integration med et websted, kig Bio Wares nye Star Wars-fora. (Kører vBulletin)

Det ser ud til at du har en god forståelse af, hvorfor du burde og ikke skulle skrive din egen forumsoftware, så jeg vil fokusere på min mening i stedet for at fjerne fakta, du allerede kender.

Fora er favoritsteder for spammere til spam. De er lige deroppe med blogs. Selv eksisterende forumsoftware har svært ved at følge med dem. Hvis du ruller din egen forumsoftware, kan du finde ud af at holde trit med dem et fuldtidsjob og ikke tid og kræfter værd.

Eksisterende forumsoftware tilbyder brugerne fortrolighed. Der er virkelig bare en håndfuld populær forumsoftware derude, og de fleste mennesker, der er aktive i samfund, har set de fleste af dem. Hvis du bruger en af ​​dem på dit websted, kan dine brugere godt bruge dem med det samme.

Eksisterende forumsoftware giver dig en chance for at få dit samfund til at køre hurtigt. De giver dig også en chance for hurtigt at tilføje mange funktioner.

Ulemperne ville være en mangel på "perfekt" integration med resten af ​​dit websted. Men spørgsmålet er, "Hvor meget opvejes det af ovennævnte positive"?

  • 1 Tak for det første grundige svar, jeg har fået på dette spørgsmål. Ville dit svar ændre sig, hvis jeg sagde, at forummet kun ville være for betalte brugere (eliminering af spamproblemet), og at jeg har brug for et forum, der er strengt for mobilbrugere (hvilket gør fortroligheden mindre af et problem)?
  • 1 Ja. Når din brugerbase krymper og bliver mere velhavende, vokser dine muligheder helt sikkert.
  • OK, for grundlæggende finder jeg ud af, at brug af enhver eksisterende forumplatform vil tvinge mig til at ændre deres kernefiler alligevel, så jeg læner mig mod at opbygge en fra bunden (der er endda vejledninger i, hvordan man gør det, der skal spare mig tid ). Så er der virkelig dårlige ulemper, som jeg ikke overvejer at skulle forhindre mig i at lave en fra bunden? Eller skal jeg måske få en eksisterende platform og bare dissekere den til mine egne behov? Tak igen.

Jeg har for vane at genopfinde hjulet nogle gange, fordi du ved hvad du laver, det vil være let, bestemt lettere end noget forum, fordi de er alt for mange funktioner, som ingen bruger.

Det er værd at bruge en gang og designe dine egne. . . .

Generelle fora har bugs, som er kendt, og nogen kan angribe dig, men hvis du har dit eget forum, så hvis nogen har brug for at angribe, skal han gøre meget for at kende dit forums fejl. Fuldt kompatibel med dit websted.

og til sidst med jævne mellemrum tilføje nogle funktioner, som dine brugere har brug for.

I betragtning af din kommentar til Johns svar vil jeg sige, gå videre og rull dit eget - hvis du forstår og accepterer det, du går ind i. Det ville bestemt ikke skade at undersøge eksisterende løsninger for at få indsigt. Du kan finde ædelstene med genanvendelig kode eller opdage en tilgang, du måske har overset på egen hånd. Du kan ende med en hybrid, men du forstår kodebasen, og det er præcis, hvad du har brug for. Jeg nyder personligt at genopfinde hjulet nogle gange.

Spørgsmålet er nu 5 år gammelt. I dag kan du opnå dette ret simpelt med phpBB3 forummet.

Det ville kræve følgende trin:

Trin 1 Brug Autentificeringsplugin til at synkronisere din database med dit medlemswebsted, dvs. logge brugerne automatisk ind, når en bruger logger ind på dit medlemswebsted og opdatere profilindstillinger (sprog, e-mail, navn, avatar, brugerdefinerede felter, ..), når en bruger redigerer sin profil på dit medlemswebsted.

Trin 2 Deaktiver brugerens kontrolpanel på System->Module Managemenet->User Control Panel. Du vil sandsynligvis ikke have, at dine brugere kan være venner, sende beskeder eller redigere deres profil i forummet, fordi du sandsynligvis dækker det med dit medlemswebsted.

Trin 3 Deaktiver privat besked kl General > Board Configuration > Board Features

Trin 4 Integrer meddelelser på dit medlemsskab ved hjælp af denne kode: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=461&t=2307731

Det er vanvittigt at overveje at implementere dine egne fora, medmindre du enten vil have noget utroligt simpelt, eller du har brug for noget meget andet end et af de eksisterende fora, du ellers ville tænke på at bruge.

Du er nødt til at overvåge ethvert forum for spam, og hvis du allerede har en slags webstedsregistrering, skal du deaktivere den oprindelige registrering for forummet og finjustere forummet for at bruge dine eksisterende kontonavne.

Du kunne skrive det ned, det ville være den bedste idé, det ville tage noget tid, men du vil være i stand til at løse fejlene end at søge efter løsningen først lære .php og mysql derefter skrive det, du vil helt sikkert vinde i dette

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?