SEO-udskrivning og основы продвижения сайтов

se på disse to sider:

1) http://www.facebook.com/zvz.ro (Siderang 4 fra Google-værktøjslinjen)

Utroligt har det INGEN links til det (du kan se det med Majestic SEO gratis rapport): http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=it-it.facebook.com/jeanchristophe.cataliotti&fr=sfp (Yahoo SiteExplore er død nu, Microsoft begyndte allerede at dræbe enhver nyttig ting, der blev givet ud af Yahoo gratis)

2) http://www.facebook.com/poste.certificate (PageRank 1 fra Google-værktøjslinjen)

Stadig forbløffende har det INGEN links til det (du kan se det med Majestic SEO gratis rapport) http://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=www.facebook.com/group.php?gid=18463182878&v=wall&viewas=0&fr=sfp

Og de samme resultater kan findes på mange Facebook-sider.

Hvordan forklarer du dette?

Håber på en forklaring, der går ud over blot at sige, at PR i Goole-værktøjslinjen ikke er opdateret, fordi det ikke kan være grunden til dette!

1) SiteExplorer er ikke Google, så det kan ikke fortælle dig, hvilke links Google kender til. Google kan, og ofte, ved, om flere websider og dermed flere links, som Yahoo eller enhver anden søgemaskine gør.

2) Googles værktøjslinje var kendt for at gætte på PR tidligere, og jeg har endnu ikke hørt om, at det ikke længere er sandt. Så det kan bare være et gæt.

3) Interne links tæller med til afdelinger PR. Medmindre disse sider er forældreløse, og de næsten helt sikkert ikke er, får de PR fra andre Facebook-sider.

 • Om (1): selvom SiteExplorer kender til færre links, kan det ikke være tilfældet her, da Yahoo Site Explorer slet ikke viser nogen links (det ville have krævet mindst en). Omkring (3) Interne links skal også læses af Yahoo Site Explorer, medmindre de findes på bevisede sider, hvor du har brug for FB-konto for at læse dem, men hvis dette er tilfældet, hvordan kan Google også læse disse links? Logger han ind på FB? Om (2) ingen kommentar!
 • 2 1) Bare fordi SiteExplorer kender til nul links, betyder det ikke, at der ikke er nogen. Det kun midler SiteExplorer kender ikke nogen. Du kan ikke lave en direkte sammenhæng mellem hvad Yahoo kender og Google ved. Det er bare rigtig dårlig logik. Google har en meget større indeks derefter Yahoo og dermed vil vide om flere links end Yahoo. Faktisk er det en af ​​grundene til, at Google knuste Yahoo i søgningen.
 • 3) Sikker på, Yahoo kan kender til dem, men det betyder ikke, at de gør det. De har simpelthen muligvis ikke gennemgået og / eller indekseret siderne med disse links endnu. Eller måske bare ikke har rapporteret dem endnu. Dybest set giver du dårlige antagelser baseret på defekt logik.
 • 1 Du er stadig ikke logisk. Bare fordi Yahoo har vist links til PR 0-sider før, betyder det ikke, at de gør det for alle af dem. Deres indeks er mindre end Googles og mangler links et resultat. Især nu hvor de outsourcer deres søgning til Microsoft, er deres aktuelle søgeværktøjs aktuelle status og muligvis forsømt og forsvinder. Yahoo kan være lejlighedsvis god til at efterligne resultater, der findes hos Google, men de har naturligvis ikke gjort det ofte nok til at overleve. At sige, at de er lige så gode som Google, er en fejl og dårlig variabel til enhver test eller komme til konklusioner.
 • 1 @Marco, jeg ville slet ikke kalde det ekstremt mærkeligt. Og du kan google Facbook / Google-ting. Det er blevet kommenteret ganske lidt i det sidste år eller to, da Facebook er blevet en stor trussel mod Google.

Fra hvad jeg kan se, er interne links mellem (bruger) facebooksider med nofollow, så spørgsmålet forbliver: hvorfra tager facebooksiderne sidebank?

Min facebook-side er http://www.facebook.com/zvz.ro, har en pagerank = 4, og jeg oprettede ikke noget link til den. Hvorfor har den PageRank 4 ???

 • Enig, det er det samme, som jeg stiller i mit spørgsmål. Yahoo site expolorer fungerer ikke længere, men med en explorer som Majectic SEO kan du se det. For eksempel synes din FB-side kun at have et indgående link fra zvz.ro/contact, men det er en side med PR0, så det kan ikke være den, der passerer PR. Så som du sagde, er jeg klar over, hvorfor du får PR4 på din FB-side.

Alle, der har en offentlig profil, har en søgbar og indekserbar side, som alle linker tilbage til de fleste facebook-sider. Jeg er sikker på, at der er mange sider og måder, Facebook vælger at lade Google gennemgå.

 • Undskyld, men jeg forstår ikke, hvad du prøver at forklare.
 • 1 SiteExplorer var aldrig en god kilde til at tjekke links tilbage, det var et udvalg af links op til 1000, som Yahoo ville vise. Når du taler om, hvorfor har en side på facebook.com PR, vil det sædvanlige svar være, at PR flyder gennem hele facebook.com-domænet og gør det til disse sider. Det er ikke et spørgsmål om backlinks, der kommer fra eksterne sider hele tiden. I dette tilfælde strømmer det store mængder PR til siderne i facebook. Facebook kan muligvis give Google adgang til adgangskodebeskyttede sider til at gennemgå, det var mit andet punkt
 • interessant punkt.

Facebook-sider har omfattende intern sammenkædning og får et boost for sociale medier. Hver bruger, der kan lide en bestemt faneside, linker til den fra deres profilinfoside. Hvis en brugers profil er markeret som privat, vises den ikke på Yahoo's site explorer, men på Google.

 • Meget interessant når du siger If a user's profile is marked as private it won't show up on yahoo's site explorer but will on google, dette kunne være svaret, der forklarer den utrolige situation. Men hvor læste du dette? Jeg mener, hvordan ved du, at Google kan læse på private FB-sider? Kan du give en reference. Tak!
 • 1 Der er ingen boost på de sociale medier. Der er ingen vilkårlige bonusser i søgningen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?