Jeg vil gerne tilføje Schema.org-data og prøver at følge instruktionerne til mig om, hvordan jeg gør det. Instruktionerne angiver, at jeg skal ændre min

tag fra:

til

Men er dette nyttigt i sig selv? Det ser ud til kun at tilføje tomme data. Misforstår jeg noget? Hvor tildeler jeg faktisk værdier til nogle af WPHeader egenskaber, der vedrører mit specifikke websted? Eller gør blot tilføjelse af denne tomme skemaskabelon noget på mit websted? Jeg tror ikke, at instruktionerne har gjort det klart, men jeg har måske gået glip af noget.

Schema.org

Jeg har indtryk af, at mange WordPress-temaskabere tilføjer disse typer. Mit gæt hvorfor: Dette er en af ​​de få typer, der kan tilføjes uden at kende webstedets indhold. Overskriften er overskriften, uanset hvad webstedet handler om osv.

Men jeg anbefaler at udelade WebPageElement og dens undertyper (i øjeblikket: SiteNavigationElement, Table, WPAdBlock, WPFooter, WPHeader, WPSideBar).

De er typisk ubrugelige til websider, og de kan endda stå i vejen for at levere nøjagtige data i RDFa / Microdata.

Et par af mine relaterede indlæg, der giver flere detaljer:

  • Schema.org-udgave: Formålet med WebPageElement og mainContentOfPage
  • Stack Overflow: Hvorfor bruge Schema.org-mikrodata til at markere webside-elementer?
  • WordPress-udvikling SE: Markering af Wordpress Schema.org. Hvilken værdi tilføjer den?

Mikrodata

Hvis du kun har noget lignende

så ja, det overfører ikke andre data end "Der findes en WPHeader.'

Hvis du vil tilføje egenskaber, skal du rede elementer og tilføje tilsvarende itemprop egenskaber. For eksempel for at specificere name af WPHeader, det kunne se ud som:

Name of the webpage’s header

Bemærk, at dette ikke er for navnet på websiden! Dette ville gå under WebPage. Det er virkelig navnet på overskriften (og i næsten alle tilfælde har du ikke noget navn til en websideoverskrift). Hvilket er en af ​​grundene til, at typer som disse ikke rigtig er nyttige til normale websteder.

  • Tak for bekræftelsen af, at dette ikke tilføjer nogen faktiske data. Jeg er gået tilbage til den person, der rådede mig til at tilføje denne mikrodata og bad om værdien bag at tilføje tomme data som denne. Grunden til, at jeg spørger, er, at tilføjelse af WPHeader-skemaet i mikrodataformat teknisk set er lidt udfordrende på mit websted. Tilføjelse af skemadata i JSON-LD-format er meget lettere (ved hjælp af Google Tag Manager). Men mit problem med at gøre det for WPHeader er med at få skemadataene i JSON-LD-format i første omgang - jeg ved ikke, hvordan (let) gør det til en tom skabelon som denne.
  • Også tak for linkene. Jeg vil se igennem dem, da de ser ud til at være nyttige i min situation.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?