Angela synger \ "Move Mountains \" (Vocal Music Ver.) | Carole & tirsdag

Jeg udvikler en webblog ved hjælp af ASP.NET, men jeg antager, at de tekniske detaljer som denne her ikke er vigtige. Mit mål er at indsætte i hvert indlæg, jeg opretter de fine knapper til mine besøgendees sociale netværkskonto, så de kan citere eller poste linket til blogindlægget i deres rum.

Hvordan kan jeg gøre dette? Jeg antager, at det også afhænder på det sociale netværk, jeg vil bruge. Lad os sige nu, at jeg vil have links til Facebook-, Tweet- og Google-cirkelkonti.

Tak skal du have.

En hurtig googling af "social button code" bragte dette bloggers indlæg op med koden til alle større tjenester.

Du kan også bruge en tjeneste som AddThis.com, som giver dig mulighed for at vælge knapperne på det sociale websted og den måde, de vises på. Der er mange tjenester som denne derude, så hvis denne ikke er efter din smag, så prøv en anden, du er sikker på at finde en, der passer dig.

En sidste note, inden du bruger en af ​​"tjenesterne", kan du læse denne informative artikel om emnet (inkluderet i det er links til de mest populære generatorer til sociale medier).

^^ note: desværre er jeg begrænset til kun at sende to hyperlinks, så hvis du vil læse den sidstnævnte artikel, skal du bare google "frankkoehl.com gratis open source-alternativer" - det skal være på den første side med resultater.

Her er de tre store koder, jeg vil fraråde at bruge tjenester, der tilføjer flere til dit websted på én gang, da du ikke kan kontrollere koden bag dem, og nogle af dem er kodet så dårligt, at der kræves mange unødvendige opkald for at indlæse alt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?