Sådan repareres ustabil dataforbindelse, mens du spiller onlinespil (dual sim android)

Jeg er ikke i stand til at gennemse et websted "sonos.com" med min internetudbyder (jomfru). Jeg har udelukket browsere, pc'er, mac'er, routere, wifi osv. Andre internetudbydere (endda andre jomfruelige forbindelser i forskellige områder!) Giver dette websted ikke noget problem.

Jeg er 99% overbevist om, at der er et DNS-problem, der lurer her. Der er noget fishy ved DNS til webstedet: Hvad jeg bemærker er, at online DNS-websteder fortæller mig den rigtige IP-adresse til "sonos.com", men ikke til "www.sonos.com".

Under alle omstændigheder når jeg skriver "sonos.com" (eller "www.sonos.com"), viser browseren (enhver / alle de 4, jeg prøvede) ikke at vise siden. Firefox giver en fejl "forbindelsen blev nulstillet". Hvis jeg surfer til sonos.com ved hjælp af dens korrekte IP-adresse, fungerer det OK. Browsing til www.sonos.com eller sonos.com fungerer naturligvis fint med andre internetudbydere.

Spørgsmål: 1 Har nogen nogen idé om, hvad der kan ske her? 2 Eventuelle forslag til værktøjer / skærme, der hjælper med at undersøge / bevise, hvad der foregår

Jeg kan så tage dette op med jomfru og / eller sonoer.

Tak

Har du prøvet at få en ny ip fra jomfru og replikere problemet eller i det mindste kontrollere din nuværende ip ikke er sortlistet?

Jeg har stødt på dette problem med websteder (irriterende mit eget hostingfirma) sortliste jomfruelige ips.

  • nej, men hvis min ip var sortlistet så kan jeg ikke se, hvordan jeg kunne få siden, når jeg bruger webstedets ip-adresse i browseren (hvilket helt sikkert fungerer)
  • @john Afhænger af, hvor og hvordan det implementeres, der kan være belastningsbalancering eller omdirigering af sprog på plads, og de bruger bestemt et CDN. Deres www. adresse har en anden ip til deres nøgne domæne (som omdirigerer til www.), men det er sandsynligvis CDN. Det er ikke en usædvanlig opsætning, og jeg kan ikke se noget mistænkeligt ved det, der får mig til at tro, at problemet er lokalt. Skyl din lokale DNS-cache, tjek din værtsfil og prøv en ny IP (hvis dit modem er slukket natten over, gør det normalt tricket). Disse vil sandsynligvis få problemet til at forsvinde.
  • Tak - vil gøre det og se om jeg har en anden ip i morgen, og hvordan det ser ud!
  • @john jomfru support suger på det er gode dage, jeg ville være interesseret i at høre hvad der sker, så kom tilbage og lad os vide.
  • Samme IP-adresse igen. Modemet var slukket i 7 timer. jomfru support er faktisk en oxymoron. Jeg får et anstændigt barn forleden dag, og han påpegede, at DNS-posten for "www.sonos.com" blev løst til en ip-adresse, der ikke reagerede på webanmodninger, så det var ikke noget at gøre med Virgin - han nægtede at forklare hvorfor han kunne få siden på hans jomfruforbindelse. Forsøger at forny ip og derefter skrive noget python for at se, hvad der sker. Taknemmelig for din hjælp til dette! skål

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger