10x Hostings Review - Vær ubegrænset domæner, websteder, butikker for kun en

Hvad er den bedste måde til hurtigt at opdatere flere klientdomænes DNS og holde nedetid for overgangen til et minimum?

Jeg bruger i øjeblikket forfængelighed navneservere og limoptagelse på mit primære domæne hos domæneregistratoren som sådan;

1) mycompany.com, som har navneservere af ns1.powerdns.com & ns2.powerdns.com (fra vært), og jeg har limregistreringer af mine forfængelighed navneservere; ns1.mycompany.com (IP 1.2.3.4) & ns1.mycompany.com (IP 5.6.7.8). 2) I værtsudbydere DNS-styring har jeg oprettet NS-poster til at pege på ns1.powerdns.com & ns2.powerdns.com, og jeg har også A-poster derinde. 3) Klientdomæner oprettet på server med zoneposter.

Dette giver mig mulighed for at pege mine klientdomæner til forfængelighedens navneservere, f.eks. myclient1.com> ns1.mycompany.com og ns2.mycompany.com, myclient2.com> ns1.mycompany.com og ns2.mycompany.com og så videre

Men jeg er nødt til at flytte DNS væk fra hostingudbyderen, da det har været upålideligt. Jeg vil ikke have den ekstra kompleksitet ved at styre min egen DNS-server.

Så mit spørgsmål er dette:

Hvis jeg flytter til f.eks. Cloudflare eller DNSME (sidstnævnte ser ud til at have gratis støtte til forfængelighed navneservere) - hvad ville den bedste opsætning være?

A) Ville jeg blot oprette en "master" DNS-post for mycompany.com, der peger på min server IP / nameservers - og det vil resultere i, at klientdomænerne automatisk følger / omdirigerer / hopper deres DNS-opslag gennem DNSME "-masteren "rekord? Hvad er den sandsynlige afbrydelse af klientdomænet med denne metode?

B) Eller skal jeg opdatere alle klientdomæneregistreringsposter, så de peger på DNSME NS individuelt og derefter oprette separate poster (eller en skabelon) for hvert klientdomæne, der skal pege på min server?

Jeg antager, at kun B ovenfor ville betyde, at ændringer af klientdomænenavneserver ville have gavn af CDN-formering?

  • At flytte væk fra dine egne DNS-servere er en meget god idé. Professionel DNS-hosting er både billig og pålidelig.
  • Ja, men hvad er den mest effektive metode?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger