Samsara - Kreative multi-sider og en side WordPress tema | Themeforest webstedsskabeloner og

Jeg håber, det er det rigtige sted for dette. Jeg prøvede WP-udviklere, men spørgsmål blev betragtet uden for emnet.

Jeg bruger Twenty Seventeen-temaet i WordPress (4.8.2) med en statisk forside med 4 yderligere sektioner. På den øverste del, når du ruller ned, ruller logoet, webstedsnavnet og tagline op over åbningsbilledet. Der er en klar baggrund for logoet, titlen, tagline-gruppen, så baggrundsbilledet viser igennem.

Når du ruller længere ned, kommer det 2. billede til syne, og det vises fuldstændigt, når det 1. billede er rullet ud af skærmen, og menuen nu er øverst. Fortsæt med at rulle, og teksten i det næste afsnit ruller op og dækker det andet billede. Denne tekst har dog en hvid (i mit tilfælde) baggrund, og billedet vises IKKE igennem.

Dette er den samme adfærd for de resterende billed- / tekstpar. Hvad jeg vil vide, hvordan man gør, er at gøre baggrunden for disse tekstafsnit klar, som i den øverste sektion. Jeg har set, hvordan deres farve kan ændres, men ikke hvordan det kan gøres til at være gennemsigtig.

Enhver hjælp ville blive meget værdsat.

Du skal bruge din browser udvikler værktøjer at opdage, hvilket element der er involveret. Du kan derefter justere CSS på farten for at se, hvilke ændringer der opnår det ønskede resultat. Når du har det, anvender du CSS-ændringer på typografiarket eller til tilpasset CSS

  • Tak for det, du var en stor hjælp. Dette er tilsyneladende en kompliceret side, og jeg kan ikke finde, hvor jeg skal foretage en ændring, der har den ønskede effekt. Kun ét sted fandt jeg, hvor baggrunden var hvid, men ændring af den havde ingen effekt.
  • Fortsæt med at gå op på elementernes niveau. Du kan ikke gøre nogen permanent skade i udviklerværktøjer. Hvis du laver et rod, skal du blot genindlæse siden for at starte på ny
  • 1 Jeg har fundet det element, der lader mig ændre baggrundsfarven til alt, hvad jeg vil, men ikke til ingen eller gennemsigtig. Kiggede efter et lag mellem billedet og den pågældende div, tænkte måske, at det gennemsigtige fungerede, men kun lod mig se det underliggende lag, men kunne ikke finde noget. Dette er det mest komplicerede tema, jeg nogensinde har set med langt flere js, end jeg forstår.

Dette svar blev leveret af Andrew Nevins på Wordpress.org-foraene:

.site-content-contain {baggrundsfarve: gennemsigtig; }

Enkelt når du finder det.

Dette er et ældre spørgsmål, men css kan have ændret sig siden besvarelsen.

Hvis du løber ind i dette problem nu. Der er et @media-skærmbrudpunkt på 20 rem for mindre skærme. Det får de to kolonneindholdsblokke til at kollapse i enkelte kolonner.

Imidlertid deaktiverer dette brudpunkt også en smule css, hvilket giver parallakseffekten.

For at bringe effekten tilbage skal du kopiere den del af css til enten uden for en @media break-blok eller i din brugerdefinerede css-fil. Til reference er css for at få effekten tilbage:

.background-fixed .panel-image { background-attachment: fixed; } 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger