BITCOIN rammer 20k igen !! Hvornår? Den her sommer!!

Jeg flytter vores websted til et nyt mere passende domænenavn. Vores nuværende domæne har et antal 301 omdirigeringer fra en tidligere navngivningsstruktur, som vi ændrede for et par år tilbage. Og vi ønsker at opretholde disse omdirigeringer, fordi der stadig er nyheder og blogartikler, der refererer til de gamle webadresser.

Er det bedre at lade de gamle 301'er være på plads på det aktuelle domæne og tilføje nye omdirigeringer til de aktuelle sider til deres kolleger på det nye domæne.

Er det bedre at omdirigere alt til det nye domæne og genskabe til gamle omdirigeringer på det nye domæne.

Eller noget, der måske er mere passende end nogen af ​​ovenstående.

I afdelingen for hvad det er værd, er begge domæner hostet på den samme server, samme IP-adresse.

  • Seks af en ... Jeg ville gøre alle omdirigeringer så enkle som muligt og undgå omdirigeringskæder, men hvis du bare taler om to i en kæde, så ... et halvt dusin af en anden!
  • Det er normalt lettere at implementere omdirigeringerne på det nye domæne, fordi du ikke behøver at ændre så meget. Webadresser i gammel stil fungerer derefter både på det gamle og det nye domæne. På den anden side ville implementering af det på det gamle domæne reducere antallet af omdirigeringshops, der var nødvendige for at løse de gamle URL'er.
  • Hvad med at lade det gamle websted være ope og kanonisere alle siderne til deres respektive nye domæne-webadresser
  • @titico - Er der en fordel ved at bruge kanonisk med et hovedsageligt spejlet websted versus omdirigere alt til et enkelt nyt domæne.
  • @StephenOstermiller - Er der nogen fordel ved den ene eller den anden med hensyn til ikke at miste placering på søgemaskiner.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger