regn - Stream Anywhere (Salon)

Vi bruger værktøjet mp4hls (https://www.bento4.com/developers/hls/) til at forberede hls-strømmen. Dybest set tror jeg, det kan konvertere ethvert videoformat til .mp4, så konverteres det til .ts. Imidlertid kan Google kun crawles til dette format:

Google kan gennemgå følgende videofiltyper: .3g2, .3gp2, .3gp, .3gpp, .asf, .avi, .divx, .f4v, .flv, .m2v ,, .m3u8, .m4v, .mkv,. mov, .mp4, .mpe, .mpeg, .mpg, .ogv, .qvt, .ram, .rm, .vob, .webm, .wmv, .xap

Vi er usikre på Googles evne til at forstå hls-afspilningslister og rangere vores videoside (vi har et videoplatformwebsted). Fordi det er streamingcontaineren til alt

  • Google gennemsøger ikke nogen form for videoformat, hvorfor skulle det? Google og Bing gennemsøger sider ... hvis der tilfældigvis er en video på den, så downloader den ikke den video, den indekserer simpelthen siden.
  • 1 Jeg tænkte også sådan, indtil jeg læste denne side. support.google.com/webmasters/answer/156442?hl=da
  • @SimonHayter Googlebot downloader videoer og gennemsøger dem til miniaturer og videoeksempler. Se svaret for detaljer.
  • @MaximillianLaumeister Din ret, men også forkert. Google og Bing gennemgår IKKE videofiler på samme måde som de ville have gjort på en side. Det 'skummer' blot videofiler og udtrækker ting som miniaturer og billedtekster på understøttede filer. På videofiler, der ikke er containere, såsom AVI, downloader de simpelthen de første par bytes og udtrækker miniaturebilledet fra de første par keyframes. At antyde Google- eller Bing-gennemsøgningsvideofiler giver dette falske indtryk af, at Google forstår videoindholdet, de gør det ikke. YouTube er derimod anderledes, video behandles.

Google kan ikke gennemgå videostreams i en .ts container, men hvis du bruger strukturerede data omhyggeligt, kan du muligvis stadig få din video til at rangere i søgningen.

Google downloader og gennemsøger videostreams, men kun når de er i et af de understøttede formater, som du angav i dit spørgsmål (Kilde). Googles webcrawler bruger derefter videoindholdet til at generere videominiaturebilleder og previews samt til at forstå mere om din video.

Hvis Googles bot ikke kan gennemgå videostrømmen, ville jeg være særlig sikker på, at dine strukturerede data er konfigureret korrekt. Selve videostrømmen er kun en af ​​kilderne til information om den video, som Google ser efter på din side, så hvis du beskriver din video grundigt og præcist i metadataene (inklusive længde, miniaturebillede osv.), Kan Google muligvis stadig rangordne din forbedringer af video og show:

For at eksponere en video i søgeresultaterne skal Google forstå noget om videoen. Google kan udtrække oplysninger om en video på følgende måder:

  • Google kan gennemgå videoen (hvis den er i en understøttet videokodning) og udtrække et miniaturebillede og få vist et eksempel. Google kan også udtrække en begrænset betydning fra lyden og videoen i filen.
  • Google kan udtrække oplysninger fra den side, der er vært for videoen, inklusive sidetekst og metatags.
  • Google kan bruge strukturerede data (VideoObject) eller videositemap tilknyttet videoen.

Bedste fremgangsmåder for videoer - Google Search Console

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger