FINANSIELLE SVIG 2020 (HVORDAN UNDGÅS) TIPS OG TRICKS സാമ്പത്തിക തട്ടിപ്പിന് ഇരയാവാതിരിക്കാൻ 38 വഴികൾ

Min websteds-e-mail bliver "spoofed", og jeg vil gerne sætte tingene på plads for at undgå, at det sker. Som en eller anden baggrund har jeg en delt hosting-konto med døsede domæner føjet til min hosting-konto. Jeg modtager ikke mange e-mails, men for nylig (to gange i løbet af de sidste 2 måneder) har en e-mail-adresse været låst af min vært på grund af denne spoofing-aktivitet. Jeg bruger en PHP-formular til siden Kontakt os, og den bruger mail () og har en autosvar. Jeg har læst, at der er måder at afbøde spoofing ved at bruge DMARC i en DNS-indstilling. Har du nogle tip til at forhindre spoofing eller links til gode artikler? Tak på forhånd.

Der er ingen måde at forhindre nogen i at falske din adresse. Afsenderoplysningerne vist i e-mails ( From: felt) kan spoofes let. Men normalt har mailklienter (som gmail) logik til at opdage, hvilken e-mail der er spoofed eller ej.

Måske er din e-mail-konto vært låst, fordi du opdagede som en spoofer, for at forhindre dette skal du bare bruge e-mail fra feltet med din godkendte e-mail-adresse. Eller du skal ikke indstille fra-feltet (bare gør det som standard).

En anden måde skal du bare bruge anden mailhosting end fra din delte hosting. Delt hosting har meget begrænset og begrænset e-mail. Det anbefales ikke at sende e-mails undtagen til test eller sjældent brug.

  • Så det er ikke 'spoofed', men det er 'hacket'. Du skal bare ændre adgangskoden, eller den sidste mulighed bruger anden mailhosting.
  • E-mail-spoofing er oprettelsen af ​​e-mail-beskeder med en forfalsket afsenderadresse. De vigtigste e-mail-protokoller har ingen mekanisme til autentificering, hvilket gør det almindeligt for spam og phishing-e-mails at bruge sådan spoofing til at vildlede eller endda prank modtageren om meddelelsens oprindelse.
  • Spoofer kan ikke bruge din e-mail-hosting, hvis de ikke kender din adgangskode / legitimationsoplysninger, men de kan nemt spoofe din adresse med en anden hosting (og dette vil aldrig påvirke din hosting). Måske opdages du som spooferen, fordi du sender en massiv e-mail, der ikke er tilladt af din udbyder, eller din webstedsformular er spammet af nogen.
  • Min forståelse er, at hvis du bruger SPF / DMARC / DKIM DNS-indstillinger til rådighed, så når nogen spoofer dit domænes e-mail-adresser, vil modtagerens e-mail-system, hvis de har bekræftelsesopslag aktiveret, markere e-mailen som potentielt falsk / spam. Hvis du har al den opsætning, og nogen klager over, at de har modtaget godkendte falske e-mails fra dit domæne, så er dit e-mail-system sandsynligvis kompromitteret, og du skal arbejde sammen med din udbyder for at stramme sikkerheden, da de falske e-mails aldrig skal kunne kontrolleres hvis du har DNS-opsætningen korrekt, er min forståelse.
  • Problemet hos min vært er, at disse falske e-mails ikke leveres. Den, der sender dem, har et automatiseret system, der fortsætter med at prøve igen, og min vært modtager underretning om den mislykkede levering. Denne fejl udløser min vært til at sende mig meddelelser via e-mail. Jeg bemærker denne overdrevne mængde e-mails til hvad der ellers er en stille e-mail-adresse og skal kontakte min vært for at stoppe dem. Min vært fortalte mig, at jeg blev spoofet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?