Jake Gyllenhaal svarer på Ellens 'Burning Questions'

Brugergenererede spørgsmål kan føre til kannibalisering,

så mens du skriver i Google Søgning Site: domain name 'certain keyword', Jeg finder for mange spørgsmål og svar URL'er, der målretter mod det samme nøgleord, fordi folk nogle gange stiller generelle spørgsmål som "diabetesbehandling".

Så fra SEO-perspektiv skal jeg bruge rel kanoniske eller omdirigere spørgsmål med samme hensigt for en side?

  • 2 Lad Google træffe beslutningen om, hvilken side på dit websted, der matcher brugerens søgeforespørgsel. Hvis du finder ud af, at du har flere sider på dit websted, der dækker samme grund, skal du spørge dig selv, hvorfor du har overlappende indhold. Enten lever du med det, og lad Google vælge, hvad det synes er den bedste side, eller så konsoliderer du dine sider.
  • Bør bemærkes, at brug af site: leverer eksempeldata, når du kun bruger nøgleord i stedet for URL, hvis du har mange resultater, vil Google ikke vise de fleste af dem.
  • Her lukker vi sådanne generelle spørgsmål ved "for bredt". Vi kræver, at spørgsmålet er specifikt nok til, at det kan besvares i nogle få afsnit. Emnet "diabetesbehandling" kunne udfylde flere bøger.
  • Vi markerer også spørgsmål som "duplikat" her, hvis de er de samme som andre spørgsmål. Det forårsager ikke et kanonisk tag eller en omdirigering, men det sætter fremtrædende links til det foretrukne spørgsmål.

Der er et par muligheder, der kan løse dit problem.

  1. Opsæt dit websted, så det for hvert stykke indhold, som brugeren indsender, evalueres af en rigtig person, inden det offentliggøres online. Profeten her er, at du ikke behøver at bekymre dig om duplikatindhold, men ulempen er, at der kræves mere tid til at behandle indholdet.

  2. Opret filtre til hvert indsendt indhold. Med dette mener jeg, at et server-side-program skal evaluere, hvad brugeren sender, og se om indholdet matcher bestemte forespørgsler, og hvis det gør det, skal du ikke have det sendt. Profeten her er, at bearbejdning sker i løbet af få sekunder, men ulempen er, at noget dårligt indhold kan blive sendt igennem afhængigt af "intelligensen" på det serverside-program, der behandler indholdet.

Men hvis du skal have masser af duplikatindhold, så markerer jeg duplikatindholdet med hastighedsformål med noindex-metatagget for at instruere alle søgemaskiner om ikke at indeksere den side. Det kanoniske tag er et, som jeg kun tror på Google og Bing.

Problemet med en 301/302 omdirigering er, at der kræves to anmodninger for at nå målsiden. (en anmodning om at nå omdirigeringssiden og en til målsiden). Dette betyder længere ventetid for gæsten.

Misforstå mig ikke, jeg bruger 301'er selv, men ikke til nyt indhold. Jeg bruger dem kun til at omdirigere permanent forældede webadresser til de nye webadresser på den samme side, så jeg kan skabe bekvemmelighed for en person, der sidst besøgte mit websted for 5+ år siden.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?