Dæktryksovervågningssystem (TPMS) Batterioplysninger

Jeg har en VPS, der er suspenderet til brug uden for båndbreddebegrænsning. I DirectAdmin-rapporten har jeg ingen ændring i brugen af ​​båndbredde, og alle ting er normale (båndbreddeforbruget er mindre end 4 GB, og min begrænsning er 250 GB), men i min serverselskabs rapport bruger VPS cirka 1,5 TB båndbredde på bare 4 dage !

Hvordan kan jeg finde problemer, når brugen af ​​direkte adminbåndbredde er normal, og jeg installerer ikke nogen anden service i min VPS for 4-5 måneder siden. Må jeg overvåge min båndbredde og porte ved hjælp af andre værktøjer ?!

SERVERDETALJER: Åbn VZ - Cent OS - HDD: 10 GB - BW: 250 GB / Månedlig - CP: DirectAdmin - jeg har rodadgang. 1 dedikeret IP.

Båndbredde brugt i min servervirksomhedsrapport: over 1,6 TB på 4 dage.

Båndbredde brugt i min DirectAdmin-rapport: Lessthan 5 GB.

  • 1 Nicks anbefaling ville være en god idé, men hvis din vært ikke kan give dig en tilfredsstillende redegørelse for, hvordan de kom til den konklusion, at du skylder 1,35 TB i ekstra gebyrer for din VPS, kan det være tid til at finde en ny vært.

Du kan installere et værktøj, der tæller byte, der passerer over netværksgrænsefladen, såsom vnStat. Installationsinstruktioner til CentOS er her.

Bemærk, at dette ikke hjælper dig med at kontrollere, hvor meget båndbredde du brugte, før du installerede det, så du vil ikke kunne bruge det til at bestride det tal, der er rapporteret af dit hostingfirma denne gang.

Du kan overveje, at DirectAdmin ikke logger forbrug af båndbredde til følgende:

  • Pop / Imap.
  • Dataoverførsler fra scripts, såsom uploads / downloads udført med kode i et script.
  • SSH-kommandoer som wget.
  • Serviceopdateringer ved hjælp af custombuild, yum, apt-get.
  • Enhver lavt netværkstrafik, pings osv.

Af disse er det muligt, at e-mail og scripted fil downloads / uploads kan bidrage væsentligt til din samlede båndbreddetal. Jeg foreslår, at du beder dit hostingfirma om at bekræfte, hvor båndbredden bruges denne gang, og logge det selv fremover med vnStat, så du er i stand til at bestride fremtidige rapporter, hvis det er nødvendigt.

Jeg bruger nload http://pkgs.repoforge.org/nload/ der er let, lav mængde afhængigheder, konsol gui, trækker på ascci-tilstand og overvåger hver grænseflade. Et eksempel på input:

Device eth0 [10.95.x.x] (1/3): ====================================================================== Incoming: Curr: 872.00 Bit/s * * Avg: 1.14 kBit/s ** *********** Min: 872.00 Bit/s ****************** Max: 1.72 kBit/s ******************** Ttl: 1.41 GByte Outgoing: * * Curr: 6.95 kBit/s ******************** Avg: 6.40 kBit/s ******************** Min: 5.26 kBit/s ******************** Max: 6.95 kBit/s ******************** Ttl: 2.18 GByte 

Prøv det

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger