Migrering af en ESXi-vært, der kører vCenter til en Distribueret vSwitch

Jeg driver en blog under mywebsite.com/blog. Dette er en self-hosted installation af flytbar type. Nu vil jeg slippe af med bloginstallationen og bruge en hostet (WordPress.com) løsning i stedet.

Bloggen er kun en mindre del af mit websted, men inden jeg foretager denne ændring, vil jeg sikre mig, at jeg ikke mister SEO-værdi. Hvad er den bedste mulighed for at foretage denne ændring?

Bonusspørgsmål: hvor stor er SEO-effekten af ​​en underkatalog (mywebsite.com/news) til PageRank for hoveddomænet (mywebsite.com)?

Du får et hit, fordi ting ikke længere knyttes til dit domæne, men i stedet wordpress.com-domænet.

Jeg formoder, at du siger, at det er mindre baseret på webstedets forretningsbehov, men fra et SEO-synspunkt er bloggen på et websted normalt en af ​​de mere vigtige sektioner, fordi det er den, der bliver opdateret med bøfligt indhold.

Jeg tror, ​​at en bedre løsning i dette tilfælde (i betragtning af det, du har præsenteret) kan være at gå efter en WordPress-løsning, der er hostet selv, hvis du vil bevæge dig væk fra MoveableType, jeg har aldrig gjort det før, men denne guide synes overvejet.

Afhængigt af din opsætning skal du muligvis spille med .htaccess for at holde Google tilfreds med hensyn til ændrede webadresser, men stort set ville det være dig.

Hvis du absolut skal ændre dit websted til et eksternt hostet, vil jeg måske lege med ideen om først og fremmest at gøre din interne til et underdomæne (blog.mywebsite.com) og sørge for, at Google ser det OK, så når du skift til WordPress.com, du kan pege underdomænet på det. Der vil stadig være nogle SEO-hits uden tvivl, der vil være lidt anderledes indhold på alle siderne og forskellige links, men de ville ikke være nær så stejle som om du bare flytter mysite.com/blog til mysite.wordpress.com

  • Tak Toby - accepterer denne løsning på grund af tipet om at bruge et underdomæne først, hvilket giver mig mere fleksibilitet til de senere ændringer.
  • Ingen gider, glad for at jeg kunne være til hjælp.

Husk først, at www.mydomain.com/blog ikke er et underdomæne (blog.mydomain.com), men en undermappe, og at sidebank er på siden, ikke hele hjemmesiden (mere info her: Hvad er PageRank, og hvordan får jeg det? ).

Hvis din blog har trafik, også hvis dette er en mindre del af hele hjemmesiden, mister du brugere, og normalt er dette ikke en god ting. Desuden mister du nogle SEO-fordele ved at foretage denne ændring. Dette sker, fordi hovedformålet med en søgemaskine er at indeksere indhold og normalt opdateres indholdet på en blog oftere end et websted. Således medmindre du har en rigtig god grund til at flytte, jeg råder dig til at holde bloggen, hvor den er.

Eller du kan helt undgå ethvert hit, hvis du opretter korrekte 301-omdirigeringer fra dine nuværende URL'er til de nye URL'er.

Hvis din gamle URL er

site.com/yourBlog/articleName 

og du opretter en 301-omdirigering på dit websted til

yourBlog.wordpress.com/articleName 

der skulle slet ikke være noget hit for din SEO.

Opdatering:

Når man tænker på dette lidt længere, er de andre korrekte, at SEO-saften ikke længere vil være forbundet med dit nuværende domæne. Men SEO for især disse artikler vil stadig være den samme.

Hvad du muligvis kan gøre er at få et brugerdefineret domæne til Wordpress-bloggen

yourBlog.site.com 

og mens det hostes på Wordpress, så vidt det gælder søgemaskiner, er det på dit domæne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger