Hurtigste måde at søgeordsforskning på Allintitle søgeordstrick

Jeg har brugt allintitle-operatorerne til at bestemme søgeordskonkurrence (i forbindelse med brug af Adwords Keyword Generator), min forståelse er, at når du foretager en allintitle-søgning, vil resultaterne afspejle alle websider, der har "alle" disse ord i titel tag uanset deres rækkefølge. Når jeg dog søger efter

allintitle:thai restaurants, Jeg får 744.000 resultater

Men når jeg vender ordren allintitle:restaurants thai, Jeg får over 27 millioner resultater.

Hvad overser jeg?

resultaterne afspejler alle websider, der har "alle" disse ord i titelkoden

Hvad baserer du dette på?
Alt, hvad jeg nogensinde har set, er enig med dig i, at de returnerede resultater vil have alle de angivne vilkår i titlen. Ingen nævner et løfte om, at det vil være dem alle.

Husk også, at søgemaskiner ikke kun gør, hvad du udtrykkeligt fortæller dem. Der er alle mulige nyttige (normalt) ting som stavekorrektion, der er gjort mere eller mindre gennemsigtigt, såvel som tilpasning / lokalisering, f.eks. Jeg får ca. dobbelt så mange resultater til dit første eksempel.

Når jeg husker, at Google i mange tilfælde forsøger at "forstå", hvad du søger efter, og handle ud fra det, kan jeg foreslå en smule spekulation det virker rimeligt:
Det er vigtigt at bemærke, at med denne særlige situation er dine søgeudtryk ikke vilkårlige stykker, du kan blande rundt uden semantisk effekt. Hvis jeg søger efter "thailandske restauranter", er det muligt, at jeg bare leder efter disse to ord uden nogen bestemt sammenhæng beregnet. På den anden side, i en søgning efter "thailandske restauranter" er det meget mere sandsynligt, at jeg faktisk leder efter en thailandsk restaurant. Hvis – husk: spekulation - Google har sådan noget på plads, så kan det bruges til at filtrere resultaterne med den hensigt at prøve hårdere at finde dig egentlige restauranter (eller oplysninger om dem) snarere end sider, der bare tilfældigvis har vilkårene.

Jeg formoder, at hvis du vælger et andet sæt vilkår, der lettere omarrangeres uden at påvirke betydningen, ville forskellen i resultattællinger være lavere.

  • hmm ... interessant. Tak for dit svar Sue. Jeg var ikke klar over, at motorerne også brugte lokal søgning efter operatørerne. hvis dette er tilfældet, er du enig i, at det ikke er meget nyttigt at bruge dem til at konkurrere med konkurrencen? Bortset fra google-søgeordsgeneratoren er der et andet værktøj, du vil anbefale til måling af søgeordskonkurrence?
  • Hvad henviser du til som nøgleordet "generator?" Hvad angår bestemmelse af konkurrence, leverer de ikke deres eget værktøj til det? Det er formodentlig indstillet til det særlige formål, og hvis det, jeg spekulerede ovenfor, virkelig er et potentielt problem i regelmæssig søgning, ville det undgå eller redegøre for det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger