Oprettelse af et underdomæne - cpanel installation # 1: Oprettelse af et underdomæne og database

Jeg videresendte et Bluehost-underdomæne til min hjemmeserver's IP-adresse. Når jeg indtaster underdomænet i min browsers adresselinje, omdirigeres det fint, men det viser den numeriske IP-adresse og ikke underdomænenavnet.

Jeg videresendte et domæne i Godaddy på denne måde, og de tilbød et afkrydsningsfelt for at videresende med maskering. Maskering fungerer.

Jeg kan ikke se en maskeringsmulighed med Bluehost. Er der en måde at gøre dette på?

det omdirigerer fint, men det viser den numeriske IP-adresse og ikke underdomænenavnet.

Det er ikke en "omdirigering", som du vil have (i det mindste ikke hvis du vil gøre dette "ordentligt"). Du skal konfigurere dit underdomæne som et A registrere i DNS, der peger på din "hjemmeserver's IP-adresse".

Du skal derefter konfigurere din hjemmeserver til at acceptere anmodninger om dette underdomæne. (Sandsynligvis gennem en ServerName eller ServerAlias direktiv i en på din hjemme- (webserver).)

og de tilbød et afkrydsningsfelt for at videresende med maskering. Maskering fungerer.

Jeg tror, ​​at Godaddys "maskering" bare bruger en frame (eller iframe) for at bogstaveligt talt "skjule" mål-URL'en fra browserens adresselinje. Dette har en række ulemper:

  • URL'en i adresselinjen ændres ikke, når brugeren navigerer på webstedet. Sider er derfor umulige at bogmærke eller dele.
  • URL'en i ramme (dvs. mål-IP-adressen) er den, der vil blive gennemgået af bots. Så IP-adressen indekseres, ikke underdomænet, der bruges som "videresend".

Dette kan være OK i nogle afslappet situationer, men for det meste er det ikke (af ovennævnte grunde) - det er en sidste udvej.

  • Tak for forklaringen. Jeg undgår omdirigeringer. Jeg har oprettet en A-post med Bluehost og venter på, at den træder i kraft. I mellemtiden bemærkede jeg denne ansvarsfraskrivelse fra Bluehost: "Vores miljø understøtter ikke Reverse DNS Lookups. Dette betyder, at en Reverse DNS Lookup ikke løser domænenavnet, men i stedet for den server, som hostingkontoen er på." Betyder dette, at jeg ikke kan undgå visning af IP-adressen på min server i browserens adresselinje?
  • 1 Husk den forrige kommentar. Videresendelsen trådte i kraft, og det fungerer pænt. Tak!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?