Sådan oprettes et WordPress-websted Blog 2017 - WP-vejledning

Jeg har 2 x domænenavne

  • https://www.example.com - Dette er mit hovedside.
  • http://www.example-liverpool.com

Dette er min Liverpool-websted example.com/liverpool Jeg har i øjeblikket URL-videresendelse fra www.example-liverpool.com til ovenstående URL, men som det var i en ramme, er subwebstedets lydhør karakter lort! Jeg har nu slukket for videresendingsstealth (frame) og ventet på, at den replikeres.

Nu til mit spørgsmål. Er der en måde at bruge .htaccess fil, så når jeg åbner example-liverpool.com at åbne /liverpool side, som den kan vise example-liverpool.com URL og ikke example.com en?

Dette er ikke et falske spørgsmål, grunden til at jeg vil gøre dette er, at hovedwebstedet er en national organisation, der har svært ved at få finansiering til. Efter at have oprettet et underdomæne /liverpool betyder, at jeg kan ansøge om lokal finansiering. At have det lokale domænenavn vist viser, at vi er lokale. Er det, jeg spørger, muligt?

Begge domæner er den samme organisation.

  • 1 Du har begge dele https og http - er det en skrivefejl eller forsætlig? Hvor gør example-liverpool.com (dit andet domæne) peger i øjeblikket på? Hvilken slags hosting har du? Hvilken hosting kontrolpanel? Formentlig har du også brug for det example-liverpool.com/ at vende tilbage example.com/liverpool/? Eller er simpelthen den ene side /liverpool at du vender tilbage?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?