Sådan oprettes en virtuel maskine ved hjælp af VirtualBox

For få måneder siden begyndte Azure at genstarte applikationer, når der sker ændringer i brugerdefinerede domæner. Denne adfærd er selvfølgelig ret generende, da opstart på Azure bortset fra unødvendige genstart ikke ligefrem kan kaldes hurtig. I mit tilfælde har jeg to ikke-relaterede systemer, hvor få dusin domæner peger på en enkelt azurblå applikation med fast IP-adresse, så genstart har negativ indflydelse på min postkasse.

Jeg får samme adfærd i portal.azure.com og via powershell (Set-AzureWebsite -HostNames ...) til top- og underdomæner, men jokertegn forårsager ikke genstart.

Er der noget trick for at omgå denne "funktion"? Måske er der noget magi skjult i powershell-interface?

følg indikationerne i dette SO-svar https://stackoverflow.com/questions/60743863/azure-web-app-random-restart-can-anyone-expand-on-this-recommandation, og tilføjede

WEBSITE_ADD_SITENAME_BINDINGS_IN_APPHOST_CONFIG 

konfiguration med værdi 1 til apptjenesten i Azure-portalen. Dette er den eneste måde hidtil for at forhindre, at apptjenesten genstarter efter tilføjelse / fjernelse af brugerdefinerede domænebindinger.

Der kan dog være bivirkninger. Efter at have tilføjet denne indstilling begyndte brugerne at se denne advarsel i deres logfiler:

Level:Warning Message:Connection processing ended abnormally. SourceContext:Microsoft.AspNetCore.Server.Kestrel Exception: Message:The connection was aborted StackTrace: at System.IO.Pipelines.PipeCompletion.ThrowLatchedException() 

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger