Managed Metadata Navigation i SharePoint 2013

En ting, der har været på vores liste, er at samle nogle vilkår og betingelser, værtsdokumentation og bare generelle webdokumenter.

Er der gode kilder til dette? Den, jeg har fundet, er i bedste fald lidt snoet.

Hvis nogen har nogen idé om andre dokumenter, som et webudviklings- / designfirma muligvis har brug for, ville det være godt.

Generelt er det bedst at ansætte en advokat, der har specialiseret sig i onlinelovgivning og få dem til at skrive en TOS eller T&C til dig.

I Storbritannien tilbyder informationskommissærkontoret (jeg undskylder min regerings æstetiske smag) rådgivning og generel hjælp til privatlivspolitikker og nogle vejledninger om, hvad du skal og ikke bør gøre.

Jeg håber, at de fleste lande tilbyder en lignende form for service.

Men et virkelig alarmerende antal af mine klienter kopierer bare en konkurrent og ændrer navnene, jeg har fundet forekomster af dette i Storbritanniens sundhedstjeneste og større multinationale organisationer - det er dumt og ofte forårsager flere problemer undervejs, end du kan forestille dig .

  • 1 Aftalt på alle punkter. For at være ærlig har jeg også været skyld i dette tidligere. Nogle gange har du ikke råd (eller klienten er for billig) til at ansætte en advokat til at udarbejde en brugerdefineret kontrakt, men du bør i det mindste lovligt få en aktiekontrakt eller skabelon og få en advokat til at gå over det med dig for at sikre dig det passer med din forretningssituation. ... åh og undskyldning accepteret; Jeg brugte for nylig USPTO's varemærkesøgemaskine, som er langt værre. = P
  • @ Lèsemajesté +1

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger