Hvordan man tager sig af geder

Jeg leder efter et diasshow-script, der bruger en forsinkelse for de enkelte diaselementer. Laves fortrinsvis med jquery og med responsivt webdesign i tankerne. Det er lettere at forstå, hvad jeg mener, hvis du ser på æbleversionen her

Sequence har en demo, der specifikt apper til Apples stil, især iPhone 4s-funktionsgalleriet. Denne giver mulighed for vilkårlige CSS-animationer (rotation osv.)

LayerSlider er ikke gratis (dog kun $ 7) og fokuserer på parallax-animation fra top / bund / højre / venstre. Der er også en version integreret med WordPress (hvis du bruger den), som kan håndtere en masse kedelige animationskonfigurationer til dig via brugergrænsefladen; se vejledningsvideoen for detaljer.

Det ser ud til at være et rent html5- og css3-diasshow ved hjælp af en

med en række børn
elementer, som hver indeholder en del af den 'forsinkede' overgang - dybest set er hver 'dias' en gruppe på flere billeder, der starter deres overgange på forskellige tidspunkter.

Der ser ikke ud til at være et nøjagtigt slideshow, der opfylder dine behov CCSlider (demo 4) tillader bevægelige tekster, der vises glidende over et billede, reveal.js vipper også mod nogle af disse effekter. MooTools diasshow tillader timede underordnede elementer.

Hvis du vil kontrollere det med jQuery, vil jeg foreslå jQuery-værktøjer fra flowplayer, det er hvad jeg bruger.

http://flowplayer.org/tools/index.html

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?