Vedvarende energi er fidusen, som vi alle kæmper for

G Suite er ikke gratis, og Zoho Mail gratis almindelig har nogle begrænsninger.

Men jeg kan bruge POP3, SMTP med Google 100% gratis.

Men jeg vil gerne vide, at hvad er ulemperne ved at bruge POP3, SMTP med Gmail i stedet for tjenester som G Suite eller Zoho Mail?

  • At bede os om at angive ulemperne eller sammenligne tredjepartsprodukter er ikke emne for dette websted. De er åbne spørgsmål uden noget rigtigt eller bedste svar og passer derfor ikke til vores websides format med spørgsmål og svar, der kan stemmes om og accepteres. De er også åbne for mening og kan betragtes som en anbefaling til websteder og ressourcer.
  • @dan Engang tror jeg, at mit spørgsmål ikke er klart, som jeg stillede ... Men jeg tror ikke, at dette er et offtopisk spørgsmål ... Fordi jeg beder om, at to forskellige teknikker ... 1. Brug af e-mail-host-service som G Suite, Zoho, 2. Brug af POP3- og SMTP-service med gmail eller enhver anden e-mail-tjeneste som inmotionhosting.com/support/email/email-client-setup/… .... Så jeg tror, ​​at jeg spørger om to teknikker. ... Så tror jeg, det er på emnet her ... Ret mig, hvis jeg tager fejl.
  • Jeg forstår, at du beder os om at sammenligne to forskellige e-mail-servicemuligheder, men det passer desværre ikke godt til vores websted. Spørgsmål her skal dreje sig om specifikke problemer og problemer vedrørende drift af et websted, der kan besvares endeligt. De muligheder, du spørger om, har mange forskelle, og det at bede brugerne om at angive ulemperne eller fordelene er et åbent spørgsmål uden noget rigtigt eller bedste svar. Det gør det vanskeligt at stemme for samfundet såvel som at acceptere det rigtige eller bedste svar.

De er ikke sammenlignelige tjenester. G-Suite og Zoho Mail host-e-mail til dit eget domæne. Gmail giver dig kun en enkelt gmail.com-adresse. Hvis du bare vil have en e-mail-adresse i gmail.com, så er Gmail fint, men hvis du vil bruge dit eget domæne, har du brug for noget mere, og der er meget få gratis muligheder.

  • Vi kan bruge vores Gmail-konto til at sende og modtage vores domæne-e-mail-adresse ved at indstille din domæne-e-mail-adresse som en POP3> og SMTP-konto på Gmail ... inmotionhosting.com/support/email/email-client-setup/… .. Jeg spurgte det ....
  • @IamtheMostStupidPerson Du kan gøre det, men det giver dig ikke forskellige e-mail-butikker for forskellige e-mail-konti i dit domæne, som muligvis kan have forskellige brugere.
  • Der er en grund til, at du IKKE vil gøre dette. Mailservere bliver meget strengere og udfører afvisning af e-mail. Med GMAIL vil du IKKE være i stand til at konfigurere DomainKeys Identified Mail (DKIM), og hvis du bruger din domænekonto til at sende mail fra GMAIL, kommer den muligvis ikke der.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?