Jeep Wrangler Bushwacker Pocket Style Fender Flares for 6 \ "Flare (1997-2006 TJ) Review & Install

Vi har et websted med en massiv backend-indhold (50.000+) med, lad os sige, posts. Vi ønsker at gøre disse indlæg tilgængelige for brugere, så folk, der søger efter indholdet på Google, finder et af disse indlæg. En sejr for vores organiske trafik vil jeg sige ..

Google gennemsøger alt dette indhold siden en uge eller to, men vi ser, at når vi søger efter en bestemt posttitel, bliver kategorisiderne skubbet i stedet for detaljesiden. Det burde ikke være noget problem, men kategorisiden, der vises, hvor titel X dukkede op, er ?page=45. Men siden gennemsøgning vises dette indlæg ikke på side 45, men nu på side 46. Helt forvirrende for den besøgende selvfølgelig.

Hvordan skal vi tackle dette? Indlæggene indlæses kronologisk, og nye indlæg (200+) tilføjes hver dag.

Kan vi tage et skridt tilbage, kan vi sikre os, at Google ser vores kategorisider, men ignorerer dem og favoriserer detaljesiden, når de viser resultater? Jeg ser, at en bruger her råder til ikke at indeksere kategori / arkivsiderne ..

Ja den korrekte løsning her er at indstille kategorisiderne til noindex i robots-metatagget.

Du vil dog muligvis holde den første side i en hvilken som helst kategori åben for indeksering, så dette kan blive en destinationsside, der er specifik for kategoriemnet, hvor stillingerne inden for den kan være ret brede.

Implementér derefter rel = next / prev-tags på dine kategorisiderede sider, så enhver SEO-værdi fra de sideinddelte sider kan tilskrives siden til hovedkategorien.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?