IRON BELL MUSIC - Always Loved Me: Story

Jeg startede en blog nogle måneder før. Jeg forsøgte at opretholde dem i en ordentlig kategori. Så folk kan let søge / hente indhold. Men nu føler jeg, at alle artikler bliver ødelagt.

Foreslå en måde, jeg kan kategorisere dem. Og jeg må ikke have 404-problemet.

I øjeblikket er der omkring 120 artikler på mit websted.

Foreslå venligst en generisk liste over kategorier og underkategorier, der kan passe til det meste af hjemmesiden, hvis nogen har ..

Tak på forhånd

  • Ingen liste over kategorier og underkategorier fungerer på "de fleste websteder". Du kan ikke gøre den slags ting generisk.

Vi er ikke her for at drive dit websted for dig. Du bør beslutte, hvilke kategorier der bedst passer til dit websted, baseret på de artikler, du har i øjeblikket (og de typer artikler, du planlægger at have i fremtiden).

Med hensyn til "404-problemet" er alt hvad du behøver at omdirigere alle de gamle webadresser til de nye. Hvis du kun ændrer navnene på en kategori (f.eks. oldcategory/article til newcategory/article) kan du bruge en mere generisk omskrivningsregel.

Hvis artikler er flyttet til alle forskellige kategorier (f.eks. oldcategory/article1 til newcat1/article1 og oldcategory/article2 til newcat2/article2) så bliver du nødt til at omdirigere individuelle artikler.

  • Jeg ledte efter en generisk liste ikke kun til mit websted. Jeg fandt det samme for en dag siden. Men savnede det. Så jeg tror, ​​at folk kan foreslå mere bedre og generisk svar.
  • @articlestack: Men det afhænger helt af dit websted og dets indhold. Hvis din blog handler om killinger, ville du ikke have en "HTML" -kategori. Selvom det er en teknologiblog, kan en HTML-kategori være for specifik. Undskyld, hvis du synes, det er en cop-out, men du skal selv bestemme!
  • Kan være, jeg er ikke i stand til at svare ordentligt, fordi jeg er eksempel mindre denne gang. Jeg vil prøve at komme med et eksempel for at afklare mit behov og spørgsmål

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger