Jeg sidder fast med omdirigering til bestemte domæner. Opsætningen består af azurblå webapps, der bringer deres eget domæne *.azurewebsites.net, Jeg vil udelukke dem fra omdirigering. For yderligere domæner, f.eks. eksempel.com Jeg er nødt til at omdirigere

 • til https
 • til www
 • og ingen omdirigering, hvis jeg indtaster den korrekte adresse https://www.example.com

Rediger: Jeg bruger implementerings slots, så jeg vil have den samme web.config til at fungere, når jeg bytter en slot i produktionen.

Da jeg forsøgte at bruge mere end en regel, får jeg desværre server- eller omdirigeringsfejl. Skal jeg lære regex bedre? Her er min første regel om at udelukke de "interne" domæner, men det fungerer allerede ikke:

   

Jeg har læst de 30 første indlæg på google, men ingen af ​​dem udelukker et andet domænenavn.

Baseret på Joses-svar gør dette, hvad jeg har brug for: - Jeg kan få adgang til azurewebsites-domænet, mens jeg stadig er i implementeringssporet - produktionsdomænet vil altid blive omdirigeret til underdomæne med https

   

Jeg tror, ​​at den regel, du har brug for, er denne:

   

Hvad denne regel gør er at kontrollere, om det aktuelle domæne er ikke i form * .azurewebsites.net, starter ikke med www. og hvis det er ikke anmodet om via HTTPS. Hvis alle tre "ifs" gælder, er det et brugerdefineret domæne uden www forsøger at få adgang til via HTTP, så du sender en permanent omdirigering (301) til https: // versionen af ​​det anmodede domæne og tilføjer en www som et underdomæne.

Det skal fungere OK. Prøv det og fortæl mig.

HTH

 • Dette er stort set hvad vi også gør. Du har muligvis også brug for yderligere regler for at sikre, at anmodningen er under SSL, og at værten starter med en www. hvis en af ​​disse ikke er sandt. Husk, at reglerne matches i rækkefølge, fra top til bund.
 • 1 Faktisk sikrer reglerne ovenfor, at domænet følger med www. og anmodningen er også under HTTPS. Intet behov for ekstra regler til det. Det er reason at bruge stopProcessing='True' i det nøjagtige tilfælde spørger "lolops".
 • Du har sandsynligvis ret.
 • Tak for forslagene, Joses kode, det omdirigerer ikke til 'www' underdomæne fra https://host.com og jeg ved stadig ikke, hvordan jeg løser det. Kan du give mig en anden hånd Jose? Tak!

Hvis du bare prøver at tvinge HTTPS, der nu er en funktion i Azure Web Apps uden nogen konfigurationsændringer krævet.

Sådan oprettes kun en Azure App Service HTTPS

 • Tak, jeg ved det allerede, men dette er ikke nyttigt i mit tilfælde, da det ikke dækker omdirigering af hoveddomænet til www og ikke omdirigering af azurewebsites-domænet, som det er i implementeringsåbningen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?