Hvad er SEO, og hvorfor er det stadig relevant i 2021? Tips og trick!

Jeg har oprettet et sitemap til youtube-hostede videoer på mit websted. du kan finde det her. http://www.informaincasa.it/wp-content/uploads/sitemap-video.xml

Jeg har også oprettet et sitemap til videoer hostet på blip.tv

Det første sitemap, mens webmasterværktøjet siger, at det ikke har nogen fejl, er ikke indekseret. Den anden er.

Ved du hvorfor dette sker, og hvad skal jeg gøre?

Når du sender et sitemap til Google, der indeholder links på mere end et domæne, skal du have tilføjet hvert af disse domæner til din konto i Webmasterværktøjer og bekræfte hvert.

Hvis du ikke har tilføjet og bekræftet det, indekserer Google kun links på det domæne, som sitemap er hostet på.

Da du ikke ejer eller kontrollerer de andre domæner, spørger du om Google, ignorerer bare disse links i dit sitemap.

På denne side https://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=da&answer=75712 står der:

Hvis du har flere websteder, kan du forenkle processen med at oprette og indsende sitemaps ved at oprette et eller flere sitemaps, der inkluderer webadresser til alle dine bekræftede websteder, og gemme sitemap (ene) på en enkelt placering. Alle websteder skal verificeres i Webmasterværktøjer.

Denne proces beviser implicit for Google, at du ejer alle de involverede websteder. Indsendelser på tværs af websteder fungerer kun, hvis alle websteder er blevet verificeret i Webmasterværktøjer.

Sådan hostes sitemaps på tværs af steder på et enkelt sted:

  • Sørg for, at du har bekræftet ejerskabet af alle websteder.

  • Opret et sitemap, der inkluderer webadresser fra alle de websteder, du vil dække. Du kan oprette et enkelt sitemap, der inkluderer webadresser fra alle websteder, eller du kan oprette et eller flere separate sitemaps til hvert websted.

  • Ved hjælp af Google Webmasterværktøjer skal du indsende dit Sitemap (r).

Jeg ser folk her sige, at du skal eje værten / have den på din webmaster. Efter min erfaring er det ikke sandt.

Jeg har et sted med 5 youtube iframe-videoer og indsendte et videositemap ved hjælp af denne vejledning: https://developers.google.com/webmasters/videosearch/sitemaps

Ingen fejl, og i øjeblikket er 2 ud af 5 videoer indekseret.

Som sidenote har jeg også markeret dem som uing på schema.org: https://developers.google.com/webmasters/videosearch/schema

Google anbefaler, at du bruger schema.org-markeringen på siden til videoer. Ordforrådet schema.org blev udviklet og understøttes af Google, Bing og Yahoo! Brug af schema.org til at beskrive dine videoer giver Google mulighed for at indeksere og vise dine videoer i søgning.

I denne situation, hvad synes mig den mulige årsag er, at google allerede kender til det indhold, der er føjet til youtube, da det ejer det.
Det skal søge efter indholdet på den side, der er relateret til youtube-videoen på dit websted. I stedet for at bekymre mig om videoen vil jeg foreslå dig at kontrollere indholdet på siderne på dit websted.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger