Hvordan ser en Coral Charm Peony ud på den anden dag?

Jeg vil gerne vide, om det på nogen måde er fordelagtigt at have typografiark og JavaScript-filer til gamle, cachelagrede versioner af et websted. I øjeblikket tilføjer jeg en hash af filindholdet til filnavnet, så den fil, der refereres til af en cachelagret version af webstedet, ville ikke længere være tilgængelig.

Skal jeg opbevare kopier af gamle filer i nogen tid for at forbedre SEO? Eller kan jeg bare erstatte de gamle filer med de nye uden konsekvenser?

  • 1 Cachen viser dig, hvad Google har hentet sidst. Ellers betyder det intet. Vær ikke bekymret for det. Skål !!
  • Bare for at være klar, er den eneste ulempe ved ikke at holde gamle kopier tilgængelige, at brugere, der ser Googles cachelagrede version af mit websted, ikke får nogen stilarter eller javascript, med andre ord, siden bliver grim. Dette ville overhovedet ikke påvirke siderangering?
  • Cachen har intet at gøre med rang. Hvem ser på cachen alligevel? Er du bekymret for en lejlighedsvis ulige bold, der måske klikker på dette link? Vær ikke. De får, hvad de fortjener. :-) [humor]
  • Jeg er enig med dig! Min bekymring er, at vores SEO-fyre sagde, at de cachelagrede sider, der ikke gengives ordentligt, ville påvirke vores websted negativt .. dette var for over et år siden nu. Dette har unødigt kompliceret vores frigivelsesproces, og jeg ønsker at forenkle den. Så jeg antager, at jeg mere søgte efter bekræftelse på, at det, vi i øjeblikket laver, er spild af tid og kræfter.
  • 1 Afsked din SEO. Når Google først har hentet en side, behandler den straks den. Cachen er simpelthen det, der er gemt i indekset, og det link, der oprettes for din bekvemmelighed. Det har ingen indflydelse på SEO. Arbejdet er allerede udført. Du vil høre SEO'er sige de skøreste ting. Det er en b.s. verden. De fleste har ingen idé om, hvordan søgning fungerer. Kom tilbage her, når du har spørgsmål, så holder vi dig lige. Vi har nogle rigtige eksperter her, nogle vil du genkende. Skål !!

Det eneste formål med webstedscacher er, at Google giver en bedre brugeroplevelse. De gemmer cacheversionen af ​​websiden i tilfælde af, at siden ikke er tilgængelig (websiden er brudt, serveren ned osv.). Brugere kan også bruge cachen, hvis siden er for langsom til at indlæses.

Under revision kontrollerer SEO undertiden cacheversionen af ​​enhver webside for at bekræfte, at Google cachelager siden korrekt eller for at kontrollere, om hjemmesiden er blevet hacket (hvor dele af siden ikke er synlige for nogen bruger, men bots). Når problemer er løst, behøver du slet ikke bekymre dig om cachen. Det har intet at gøre med placeringer, det er bare en reference til SEO'er og (slags) en sikkerhedskopi til Google.

  • Har du nogen kilde til dette udsagn?
  • @JohnCrawford Jeg er kilden. Jeg har mere end 7 års erfaring i webmasterverdenen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?