Lys dine billeder op | Super Night Mode til #ClearAsReal # vivoV17

hvordan kan jeg konfigurere Apache-serveren til at opretholde anmodninger såsom: http://developers.facebook.com/docs/reference/fql/ (jeg mener / en / to / tre)?

Hvad hedder denne teknik, og hvordan gøres den?

Tak.

Du kan gøre det med Apache Forcetype.

Typisk ved en webserver, hvordan man håndterer anmodninger fra udvidelsen, som en given fil har. For eksempel, hvis en fil har en .php-udvidelse, ved Apache at analysere den for PHP-kode, før den sendes til browseren. Apache's ForceType-direktiv giver dig mulighed for at tilsidesætte enhver standard mime-type, du har oprettet. Normalt kan det bruges til at analysere en .html-side som php eller noget lignende, men i dette tilfælde bruger vi den til at analysere en fil uden filtypenavn.

Så i stedet for at bruge artikel.php, som vi gjorde i metode 1, skal du omdøbe filen til bare "artikel" uden nogen udvidelse. Du kan få adgang til det på denne måde: http://www.domain.com/article/999/12/. Brug af Apache's tilbagebliksfunktion og $ PATH_INFO-variabel som beskrevet i metode 1. Men lige nu ved Apache endnu ikke, at "artiklen" skal analyseres som php. For at opnå dette skal du tilføje følgende til din .htaccess-fil.

 ForceType application/x-httpd-php  

Dette er kendt som en container. I stedet for at anvende direktiver på alle filer giver Apache dig mulighed for at begrænse dem efter filnavn, placering eller bibliotek. Du skal oprette en container som ovenfor og placere direktiverne inde i den. I dette tilfælde bruger vi en filbeholder, vi identificerer "artikel" som den fil, vi er bekymret for, og derefter viser vi de direktiver, vi vil anvende på denne fil, inden vi lukker containeren.

Med direktivet inde i containeren fortæller vi Apache at analysere "artikel" som et php-script, selvom det ikke har nogen filtypenavn. Dette giver os mulighed for at slippe af med den periode i URL'en, der forårsager problemerne, men alligevel bruger PATH_INFO-metoden til at administrere vores websted.

  • hvordan det gøres for eksempel på Facebook, hvor der er mange sådanne sider? Størstedelen af ​​brugerne har deres eget websted: http://www.facebook.com/username. Jeg tror ikke, at de opretter for hver bruger ForceType application/x-httpd-php
  • De kunne bruge mod_rewrite. Der er bestemt mere end én måde at gøre dette på.

De fleste websteder med denne struktur bruger mod_rewrite til at omskrive alle anmodninger til en enkelt fil, som vil bootstrap en framework eller CMS. CMS eller framework vil derefter læse og analysere URI og håndtere internt som designet.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?