Tak for tommelfingrene ned! ,,,,,,,, virkelig!

Jeg har et simpelt websted, hvor elever på min skole kan se deres tidsplan. Jeg opsatte adsense for tre uger siden, og alt fungerer fint. Men jeg vil gerne hjælpe adsense.

  • Da kun en tidsplan og et par instruktioner vises, er der næppe indhold, som annoncer kan relateres til.

Ide:

<?php     ?> var13 ->

Vil dette fungere? Eller er der andre måder at hjælpe adsense på?

Nej. Det tætteste du kan komme er "målretning efter sektion".

Hvad er sektionsmålretning, og hvordan implementerer jeg det?

Sektionsmålretning giver dig mulighed for at foreslå sektioner af din tekst og HTML-indhold, som du vil have os til at understrege eller nedtone, når du matcher annoncer til dit websteds indhold. Ved at give os dine forslag kan du hjælpe os med at forbedre din annoncemålretning. Vi anbefaler, at kun de, der er fortrolige med HTML, forsøger at implementere sektionsmålretning.

For at implementere sektionsmålretning skal du tilføje et sæt specielle HTML-kommentar-tags til din kode. Disse tags markerer begyndelsen og slutningen af ​​den eller de sektioner, du vil understrege eller nedfælde for annoncemålretning.

HTML-tags for at understrege en sidesektion har følgende format:

?> var13 ->

<?php ?> var13 ->

Du kan også udpege sektioner, som du gerne vil have ignoreret ved at tilføje en (vægt = ignorere) til starttagget:

<?php ?> var13 ->

Med disse tags tilføjet til din HTML-kode kan din endelige kode se ud som følger:

<?php <html><head><title>Section targeting</title></head> <body>   ?> var13 ->

Dette er teksten på din webside. Det meste af dit indhold findes her.

<?php ?> var13 -> <?php `Du kan bruge målretning efter sektion til at komme med forslag til så mange sektioner på en side, som du vil. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere resultater, og at det kan tage op til to uger, før vores webcrawlere tager højde for de ændringer, du har foretaget på dit websted.

For at implementere denne funktion korrekt skal du medtage en betydelig mængde indhold i sektionens målretningstags. Inkludering af utilstrækkeligt indhold kan resultere i mindre relevante annoncer eller slet ingen annoncer. Derudover skal du huske på, at denne funktion kun skal bruges til at understrege vigtige dele af dit websteds relevante indhold. Det er i strid med vores programpolitikker at manipulere annoncemålretningen for at resultere i annoncer, der ikke er relevante for indholdet på dine sider.

Du hjælper ikke adsense, hvad du laver, dog tager en risiko med kontoen, google slår hårdt ned på websteder, der næsten ikke har noget indhold, eller websteder, hvor der vises flere annoncer end skrevet indhold.

Det, du refererer til, er intet at gøre med at hjælpe adsense, du skal tilføje mere indhold, der skal være noget, du kan gøre for at tilføje mere indhold.

Google kan se dette som et forsøg på at narre det til at vise annoncer, som det ellers ikke ville eller et forsøg på at få vist højere betalende annoncer.

Indtil du kan finde ud af en måde at have mere skriftligt indhold på siderne, fjerner jeg annoncekoden midlertidigt for ikke at sætte din adsense-konto i fare.

  • Dette er det indhold, jeg viser: pwslogboek.nl/rooster/demo Det er alt, hvad brugerne ønsker. Hvad skal jeg skrive en historie om? : P
  • Jeg er ikke sikker, den ting at huske er, at adsense ikke passer til alle sider, det kan stadig være velegnet til et websted, men ikke ideelt at have det på bestemte sider, hvor der mangler indhold.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?