Mustang GT Roush Axle Back Exhaust 2011-2014 Installation

Hvorfor viser Chrome 304 in Svar overskrifter sektion men 200 in Status kode? Hvorfor viser den ikke 304 i statuskode (BTW, det er IKKE 200 hukommelsescache.)?

Hvis det viser 200, kan jeg ikke vide, at det faktisk er 304 uden at se nærmere på anmodningen.

Sammenlignet med Firefox (samme anmodning), 304 i statuskode.

---- opdatering ---

For at gøre mit spørgsmål klart (baseret på et svar, jeg fik), tror jeg, at Chrome fik resultatet fra cache, når alt kommer til alt er det, hvad 304 er til. Så hvorfor viste Chrome 200 da?

Jeg forstår ud fra dit spørgsmål, at du ikke synes, det trækker fra cachen. Jeg er ikke sikker på, hvorfor du tror på det, eller hvis jeg ikke forstår dit spørgsmål

Ifølge https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/304 angiver HTTP 304 statuskoden

en implicit omdirigering til en cachelagret ressource.

Og det

Mange udviklerværktøjers netværkspaneler med browsere skaber fremmede anmodninger, der fører til 304 svar, så adgang til den lokale cache er synlig for udviklere.

Jeg fortolker dette, så dit udviklerværktøj beder om cachen, ikke nødvendigvis Chrome. Det vil sige, din browser ville normalt kun få 200, men udviklerværktøjet fremsætter den ekstra anmodning om cachen, så du kan se den.

Du kan altid køre en pakke sniffer og se, om du får begge statuskoder, når du ikke kører udvidelsen til udviklerværktøjer.

  • Jeg tror ikke, du har mit spørgsmål. Jeg tror, ​​Chrome fik det fra cachen. Det var 304 er til. Men jeg forstår ikke, hvorfor Chrome viser 200. Derfor er mit spørgsmål.
  • Hvad hvis du prøver Ctrl + F5 og prøver at tvinge den til at omgå cache?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger