kardiovaskulær reaktion på akut træning

Jeg planlægger at lancere et nyt websted, der er målrettet mod det land, jeg er baseret i. Webhosting her er meget dyrt, og for hvad du betaler andre steder for en dedikeret server, får du den delte hostingaftale fra 2005 her.

Da jeg har rimeligt hurtigt internet derhjemme, overvejer jeg at være vært for hjemmesiden på en lille server her ved hjælp af dynamisk DNS.

Meningerne om dette og SEO synes ikke at være så klare, så jeg spekulerer på, om jeg skulle forvente alvorlige negative virkninger med hensyn til søgeplacering gennem dette?

Jeg vil ikke anbefale det, hastighed er en ting, båndbredde og brugsgrænser, der er indstillet af din internetudbyder, er en anden. Sammen med sandsynligvis dårlig pålidelighed ville det være et mareridt og sandsynligvis meget langsommere svartider, som vil have banke på effekter SEO-klogt, hvis det er inkonsekvent og upålideligt.

Det ville være meget afhængigt af de ressourcer og trafik, dit websted genererer, jeg antager, at det er rimeligt godt i betragtning af at du ønsker en dedikeret server i stedet for at betale for en rimelig pris Malaysia VPS. (som synes at være tilgængelige for gennemsnitspriser i branchen)

Du har andre tilgængelige muligheder såsom at bruge en premium DNS som Cloudflare, DNS gjort let, Rackspace DNS (Et par af dem der også tilbyder gratis DNS i en begrænset form)

Eller opsæt dine egne navneserverklynger med mindre, mere omkostningseffektive VPS'er, der er baseret i det lokale land og betjener en billigere amerikansk baseret dedikeret server. Men der er selvfølgelig yderligere omkostninger og ledelse i at lave dine egne navneservere, da omkostninger synes at være en motivator, det er sandsynligvis modproduktivt.

  • Tak for detaljerne! For min internetudbyder er der ingen grænser, så vidt jeg ved, men du har ret i, at pålidelighed og hastighed ikke ville være op til en professionel vært. Malaysia har billigere servere og VPS, men kvaliteten er en vittighed. Det er virkelig intet, du vil arbejde med, hvis du ved, hvad resten af ​​verden har. Også båndbredde er et stort problem her, sjældent har du mere end 10 Mbps, medmindre du åbner din tegnebog meget. Navneservere ville naturligvis udføres af en ordentlig service som namecheap.

Så vidt jeg ved er dynamisk DNS ikke en stor SEO-rankingfaktor. Sidens hastighed er dog. Der er en stor mulighed for, at brugere straks lukker dit websted, hvis det indlæses meget langsomt. Derfor kan dette øge afvisningsprocenten, hvilket får Google til at tro, at de brugere, der var på dit websted, ikke kunne finde det nyttigt, da de lukker det med det samme.

Der er masser af søgningsrangeringsfaktorer, der også overvejes. Sidens hastighed er bare en brøkdel af den.

  • Tak for din kommentar, og hastighedsproblemet giver mening. Jeg tror, ​​at mit hjem-internet ville være rimeligt hurtigt, især sammenlignet med hosting i EU / USA, som for det meste vil være ret langsomt fra Asien.

En hostingbeslutning er noget, der kan ændres når som helst. Hvis hosting derhjemme er billigere for dig, så fortsæt og start på den måde. Hvis du finder ud af, at dit websteds ydeevne er dårlig, eller hvis du har nedetid på grund af hjemmehosting, kan du altid skifte til anden hosting senere.

Dette er præcis den vej, jeg tog, da jeg startede. Jeg var vært for min hjemmeside derhjemme og flyttede den kun til en bedre server, når den først var placeret godt nok i søgemaskinerne og fik et rimeligt antal besøgende.

Jeg vil anbefale, at du køber et domæne og bruger det med dynamisk DNS. Ofte kan du få et gratis underdomæne med dynamisk DNS. Brug ikke det til et websted, som du vil rangere i søgemaskiner. Disse domæner har ofte spam på andre underdomæner, og søgemaskiner rangerer dem ikke godt (eller overhovedet). De gratis underdomæner kan også tages fra dig når som helst og uanset årsag.

Jeg er enig med andre svar i et omfang. Hosting fra et datacenter er næsten altid mere pålideligt og hurtigere end hosting derhjemme. Problemer med hosting derhjemme, der kunne skade din placering, ville være dårlig hastighed og nedetid. Datacentre er bedre, fordi:

  • De er bygget, hvor internettet er hurtigt
  • De har flere forbindelser til internettet for redundans
  • De er bygget i nærheden af ​​kraftværker, så elektricitet er billigere og mere pålidelig
  • De har backup-strøm
  • Du kan få en statisk IP-adresse. Med en dynamisk IP-adresse derhjemme har du mindst et par minutters nedetid hver gang din IP-adresse ændres.
  • Jeg sender dit svar! Hosting derhjemme kunne faktisk være ret godt. Jeg var tidligere vært og er nu vært hjemme i en lille by i bjergene i Pennsylvania. Det sker således, at en større fiberstamme går lige forbi. Mine op-tider er fantastiske. Langsomme forbindelser er også fine. 10mbs er nok. Jeg svarede under. 4 responstider. Min forbindelse er meget hurtigere i disse dage. Alligevel kan sikkerhedsrisici for en person, der ikke er opmærksom på sikkerhed, være et problem. Hvad SEO angår, klarede jeg mig ret godt. Men jeg fik også en kommerciel IP tildelt. Det hjalp sandsynligvis.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger