3ds max materialeditor 2014 problem løst #Hvordan man løser meterial editor problem

Jeg indså, at der er problemer med, hvordan skrifttyper gengives i forskellige browsere / OS for et websted, jeg arbejder på. Jeg bruger Cantarell fra Google Web Fonts, størrelse 16px, det betyder noget. Her er et skærmbillede.

Firefox Ubuntu, godt:

Firefox WinXP, god:

Chrome WinXP, dårlig:

IE WinXP, dårlig:

Jeg kan forsikre, at problemet på en side fuld af tekst manifesterer sig meget. Hvorfor dette sker? Noget trick til at løse problemet?

- REDIGER:

Jeg vil gerne afklare, hvad problemet er: i Chrome og IE, hvis du ser nøje på € 500 stats del, vil du se falske pixels, der gør skrifttypen virkelig grim.

  • 1 mulig duplikat af Making skrifttyper gengives ens på tværs af browsere
  • @paulmorriss: Dette er ikke et spørgsmål om en variation i skriftvægt / størrelse. Dette er et AA-problem.
  • @ Lèsemajesté Hvad er AA i denne sammenhæng?
  • @paulmorriss: Anti-aliasing.Den skrifttype, der bruges, har muligvis ikke antydning af tydelig type, så klar type gør et dårligt stykke arbejde med det. Eller det kan være en anden fejl i AA-algoritmerne, der bruges af XP, som Firefox omgår, men IE og Chrome ikke.
  • God pointe. Jeg kan ikke trække min nære stemme tilbage, måske en moderator kan. Vil du give din kommentar svaret? Jeg tror dog, at bundlinjen er - browsere gengiver skrifttyper forskelligt, og du kan ikke gøre meget ved det.

Med simpel tekst kan du ikke garantere, at gengivelse af skrifttyper er perfekt til pixel. Hvis du er bekymret for, hvordan teksten ser ud for nogle brugere på grund af gengivelse af artefakter, bør det være op til brugeren på det tidspunkt at rette deres eget system. Selvfølgelig, da vi ikke kan stole på, at de overhovedet ved, hvordan man gør det, endsige gider at gøre det, hvis du stadig vil sikre pixelperfektion, skal du bruge et alternativ til skrifttyper.

Selv brugen af ​​moderne funktioner som CSS3 @ font-face og Canvas-gengivelse kan ikke løse problemet, da de stadig bruger forskellige underliggende fontbiblioteker pr. OS / browser-kombination.

Du kan give en 'hjælp'-side, der rådgiver brugerne om, hvordan de ændrer deres indstillinger for de mere almindelige OS-systemer / indstillinger, men de fleste brugere gider ikke.

De eneste mulige muligheder er udskiftning af Flash eller generering af billedserver-siden. Ingen af ​​dem er meget tilgængelige, og Flash-erstatningen er ikke en løsning for nogle mobile browsere. Jeg vil fraråde disse, selvom de kan fungere, hvis pixel-perfektion er vigtigere for dig end tilgængelighed eller tilgængelighed på tværs af enheder.

Jeg føler personligt, at medmindre det alvorligt bryder layout eller er 'ulæseligt', så gider du ikke med alternativer. Få det til at se anstændigt nok ud for de fleste af dine brugere. Resten skal håndtere artefakter og alias skrifttyper; og da disse brugere ser nøjagtigt de samme problemer med fontgengivelse på alt andet på deres system, bemærker de ikke engang alligevel.

Jeg fik en anelse (lidt). Den dårlige opførsel afhænger af, hvilken metode der bruges til at udjævne kanterne på skærmskrifttyper. Hvis du er interesseret i, hvordan du får adgang til denne indstilling, kan du se Hvordan får jeg ClearType ?.

Denne indstilling påvirker alle aspekter af OS-gengivelse, ikke kun i browseren. Mulig værdi for disse indstillinger er:

  1. Deaktiveret (skrifttyper er virkelig forfærdelige)
  2. Standard (bedre men stadig ikke acceptabel)
  3. ClearType (ser godt ud)

Problemet er, at det ikke er en indstilling, vi (webudviklere) nemt kan ændre uden brugerindblanding.

Jeg fandt en interessant artikel, der forklarede problemet med en mulig løsning, men faktisk er det ikke så nyttigt, fordi den foreslåede metode bare lader opdage, om en slags fontudjævning er aktiv eller ej. Hvis det også kunne skelne mellem Standard og ClearType, ville det være muligt at tilføje dedikerede CSS-klasser med tilbagefaldsskrifttyper, når det var nødvendigt. Men det gør det ikke.

Eventuelle yderligere forslag?

  • 1 P.S. og grunden til, at Firefox-rendering altid er god, er at den tilsidesætter OS-indstillinger, der tvinger ClearType-metoden (bare et gæt).
  • PS: De anførte "tilgængelige indstillinger" gælder kun for Windows XP. Hvert andet operativsystem inklusive Windows 7 har for eksempel forskellige indstillinger - enten mere eller mindre inklusive denne liste.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?