CDR-software

Standardloganalyseværktøjet leveret af min vært viser meget begrænset information (forsøger at tvinge mig til at købe en fuldgyldig analysepakke). Jeg har downloadet logfilerne og vil gerne evaluere dem lokalt på min pc (Windows eller Linux). Nogle tip? Jeg kunne kun finde webbaserede analyseprogrammer, der kører på serveren.

  • Jeg brugte webtrends, men jeg ved ikke, om den eksisterer længere

Prøv Deep Log Analyzer

Der er et antal loganalysepakker, der kan bruges. Nogle af de serverbaserede loganalyseværktøjer kan installeres og køres på din lokale maskine for at simulere en server. SmarterStats, AWStats og WebTrends er et par gode eksempler (selvom jeg ikke er sikker på, om WebTrends har en gratis version).

Steve Schofield (Windows Server MVP for IIS) lister et par eksempler på sin blog.

Den bedste "Logfilanalysator" er dig selv. En analysator ser muligvis ikke alt. At læse loggen selv er bedre end at bruge et program.

  • 3 Du kan læse og give mening om hundreder af tusinder af linjer i en logfil? Du skal være supermand!
  • Hvordan i alverden skal man læse og analysere tusindvis af logfiler, oprette grafer / cirkeldiagrammer / pdf-rapporter til styring, opdele resultater i land / region, fremhæve IP / domæner / webadresser osv.?
  • 1 Der er forskel på 'data' (råmaterialer) og 'information' (færdige varer). Logfiler giver dig data. Logfilanalysesoftware kan hjælpe med at filtrere og behandle disse data til nyttige oplysninger, der kan bruges til beslutningstagning.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger