Sporing Tilføj til indkøbsvogne med GA's forbedrede e-handel

Jeg arbejder på hjemmesiden maisonfribourg.ch, som blev udviklet ved hjælp af grav.

Jeg prøver at spore formularindsendelser ved hjælp af GTM. På det vedhæftede billede vil du se en blåfarvet knap, hvis du klikker på den, vises en pop op-vindue:

.

Udvikleren siger, at webstedet bruger dataLayer.push til at inkludere følgende elementer i datalaget: requestFile: open requestFile: sendt

Disse elementer sporer henholdsvis åbning og afsendelse af en kontaktformular. Jeg begynder med at beskrive, hvordan jeg prøver at spore åbningen af ​​formularen. Jeg ønsker at spore begge disse handlinger ved hjælp af GTM, Jeg oprettede en variabel med navnet 'requestFile' så GTM ville være opmærksom på, at dette er et emne, jeg er interesseret i.

Jeg oprettede en trigger, der var baseret på en brugerdefineret begivenhed Endelig oprettede jeg et mærke til det Her er et billede af det endelige resultat

Så jeg tror, ​​at fejlfindingskonsollen viser, at der findes et datalagselement, men på en eller anden måde udløses der ingen tags, ikke engang Universal Analytics.

Hvad overser jeg? Har jeg konfigureret noget forkert?

Tak yo på forhånd for din hjælp

DataLayer-variabler ses ikke til udløsning af brugerdefineret begivenhed. Du skal bruge en anden syntaks for at få din begivenhed til at fyres.

GTM-dokumentationen til brugerdefineret begivenhed har et eksempel svarende til det, du prøver at gøre. For at udløse en brugerdefineret begivenhed og også fange åben / sendt skal du have 2 ting skubbet ind i datalaget.

Din variabel er korrekt indstillet til at fange værdien "åben" eller "sendt", men du har også brug for en dataLayer-post som

'event': 'ContactForm'

Derefter vil din brugerdefinerede begivenhedsudløser have Begivenhedsnavn på ContactForm, men stadig være omfattet af hvornår requestFile contains open.

Har du dog brug for tilpassede begivenheder for at spore dette? Du kan også bruge link- og knapklik og formularindsendelser som hændelsesudløsere. Forudsat at du kan angive de knapper, der bruges til at åbne og indsende kontaktformularen (eller selve formularen til formularindsendelse) med CSS, kan det være en lettere måde at konfigurere sporing på.

  • Hej @Reve Tak fordi du besvarede spørgsmålet. Jeg vil følge forslagene på linket. Vi endte med at spore formularindsendelsen via "Tak" -meddelelsen (CSS-elementsporing, som du foreslår) Tak igen for din hjælp

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger