VBA til at kopiere og indsætte rækker, hvis betingelsen er opfyldt - Excel VBA-eksempel ved ExcelDestination

Mit WordPress-websted i Google-søgning viser ikke-eksisterende navigationssider, som 10 af 730, når jeg søger site:example.com. Jeg har dog kun 3670 indlæg.

Når jeg klikker på siderne, fører det til en tom side, som påvirker min webstrafik. Jeg installerede SSL og konfigurerede det ved hjælp af et SSL-plugin, men søgeresultaterne viser stadig blandet indhold på et andet websted. Kontroller vedhæftet screenshot:

  • Det ser ud til, at du har ændret dit webstedstema for nylig, for lige nu viser din startside ikke navigationssider, der tidligere er indekseret af Google, når du bruger gammelt tema med sidenavigation.
  • Dine besøgende bruger ikke site: kommando derfor er det usandsynligt, at disse sider findes, da ingen besøgende vil skrive newkannada Page 337 songs . Tilføje disallow: /page/ til robots.txt, og problemet er sorteret. Også ... hvis du ikke ejer rettighederne til at dele disse mediefiler, modtager dit websted med tiden en DCMA-klage, og så kan du sige farvel til din placering natten over.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger