Defensiv overskrift - Træning nr. 1

Jeg har altid været i den tro, at overskrifter altid skal være i orden - dvs. h2 kommer før en h3 men efter en h1, medmindre det er inden for et separat afsnit, så kan du gå tilbage til en tidligere overskrift.

Vi har dog netop gået sammen med en ekstern virksomhed for at lave vores frontend-kode, og de har underlige overskrifter overalt, for eksempel har de en widget som denne:

<?php 

@Model.Category

@Model.Title

?> var13 ->

Jeg spekulerede på, påvirker dette seo-rangordning at have overskrifter i den forkerte rækkefølge som denne?

  • 1 Jeg ville blive meget overrasket, hvis overskrift på tagordre havde været hvad som helst at gøre med SEO - overskriftskoder er semantiske markører, ikke en prioritering, og skal frit placeres på en side.

Nej, efter al sandsynlighed vil dette have nul indflydelse på din SEO.

Selvom det giver nogle fordele med hensyn til tilgængelighed (fordi det hjælper skærmlæserne), ser rækkefølgen af ​​dine overskrifter ikke ud til at være knyttet til din SEO.

  • 2 Ah okay, jeg får altid min tilgængelighed og seo blandet. Jeg accepterer, når det lader mig
  • Hvordan kan du sige "NEJ", hvis du ikke ved det? W3C siger, at det skal være i den rigtige rækkefølge .. og Google siger, at du skal bruge den rigtige dokumenttype .. hobo-web.co.uk/headers

Der er ikke noget krav om, at overskriftskoder skal være sekventielle. Du kan blande brugen af ​​h1 til h6. som opfylder de syntaktiske (eller display) behov på dit websted efter ønske. Brugen af ​​numrene sætter simpelthen retningslinjer for vigtigheden af ​​et givet hoved i forhold til "vigtigst - sandsynligvis brugt øverst på en side" h1 og ned.

Det er værd at gennemgå W3-specifikationen (eller en kort opsummering som i Jeremy Keiths "HTML5 til webdesignere"), så du bedre forstår brugen af ​​de forskellige elementer og hvordan de passer sammen for at øge den semantiske værdi af dine sider.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?