Chevy gmc lifter støj 4.8 5.3 6.0

Jeg kører et websted, men i nogle dage stoppede jeg det og satte under konstruktionssiden, fordi indekset over admin-siden er synlig for omverdenen gennem Google-søgningen. En af min ven fortalte mig, at dit webstedsindeks er synligt, og det er et skridt væk for at få adgang til adgangskodefilen, og han viser mig det meget simpelt ved hjælp af Google-søgningen.

Hvordan kan jeg forhindre dette, og jeg er vært for mit websted hos et hostingfirma, og jeg rapporterer om dette til dem, men de svarede simpelthen mig stadig, det er sikkert, så du behøver ikke bekymre dig ...

behøver jeg virkelig ikke bekymre mig og fortsætte mit websted med det synlige indeks for admin-siden?

  • Det faktum, at din side er 'synlig', skyldes kun, at google cache oplysningerne. Min ven har en 'under konstruktion' på sin side, før den blev opsat. Og han sagde, at i 2 måneder senere optrådte hans side i google som 'under konstruktion', hvilket virkelig irriterede ham.

Googles webmasterværktøjer giver dig mulighed for at fjerne sider fra deres søgeindeks for websteder, du ejer.

Du kan derefter bruge robots.txt til at bede de fleste større søgemaskiner om ikke at indeksere dele af dit websted, Google dækker, hvordan man opretter en robotfil i nogle detaljer, og webmasterværktøjer har en nyttig generator. Eksempel kode her

Bloker en side: -

Disallow: /private_file.html 

Bloker en mappe

Disallow: /directory/ 
  • hvad hvis hvis jeg ikke har den slags opsætning .. i stedet for filen håndterer jeg adminpanelet via url. Kan jeg blokere url ??

Der er flere måder at blokere din administrator på. Den nemmeste måde ville være at bruge htaccess til at sende en HTTP-header for at fortælle søgemaskinerne ikke at indeksere nogen af ​​disse sider. Sæt følgende kode i en htaccess-fil i din admin-bibliotek:

Header: 'X-robots-tag: noindex' 

Dette vil anvende denne overskrift på hver side i den mappe og underkatalog under den og forhindre, at disse sider indekseres.

Du kan læse mere om dette i Googles Webmaster-blog.

  • Jeg er ved at konfigurere, jeg vil fortælle resultatet om det tak for dit svar
  • Dette er det bedste svar. Udover kedeligt manuelt at fjerne sider ved hjælp af Google Webmasterværktøjer. Når det først er indekseret, fjernes det. For en beskyttet ressource ville jeg gøre X-Robots-Tag: noindex, nofollow. Se udviklingsdokumenterne

Google og andre søgemaskiner kan nemt gennemgå og indeksere dine WordPress-temafiler og scripts. Det kan reducere din siderangering og SEO-værdi. For at løse dette skal du oprette eller åbne en robots.txt fil i roden af ​​WordPress og tilføj følgende kode:

User-agent: * Disallow: /wp-admin/ Disallow: /wp-includes/ Disallow: /wp-content/themes/ Diasllow: /wp-content/plugins/ 
  • Du antager, at webstedet er WordPress, hvilket det ikke lyder til at være.
  • @AndrewLott dette svar kan let overføres til ethvert andet sted. Du skal bare ændre linkene og placere robots.txt i rodmappen.

robots.txt blokerer ikke Google eller andre for at indeksere webadresser, det beder simpelthen ikke gennemgå disse URL'er, mens du er her http://www.mattcutts.com/blog/robots-txt-remove-url/ hvis disse blokerede sider er linket til fra andre sider på nettet Google vil stadig indeksere siden, noindex skal bruges såvel som blokering med robots.txt

robots.txt er meget farligt. Når hackere finder din robots.txt, vil de se alle de forbudte filer og mapper og finde en måde at få adgang til dem. Brug .htaccess i hver mappe, og angiv indstillingerne -indexer.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?