NYT AFFILIERET MARKEDSSYSTEM FOR PASSIVE INDTÆGTER (2019)

Jeg har lige købt et domæne, og jeg har lige været kaldt 7 gange i dag.Jeg vil gerne vide, hvilke virksomheder der sælger nye registreringer som kundeemner? Jeg er opmærksom på at privatisere mine oplysninger, men jeg betaler ikke £ 4 om året for retten til at være anonym.

  • Søg efter "ny domæneregistreringsliste" - finder du masser af virksomheder, der sælger eller giver informationen væk.
  • Der er ikke et firma, dets hundreder til tusinder af virksomheder, der sælger whois-oplysninger. Hvis du vil forblive anonym og ikke ønsker, at private oplysninger offentliggøres, skal du ikke registrere et domæne uden private whois, da dataene indeholdt i en 'whois'-check er offentligt domæne, og der er absolut ingen måde at stoppe det ellers uanset hvem du taler til. Registreringsdataets forudkøb kan blive solgt, men der er ikke en online liste eller noget, de fleste vil aldrig indrømme det i første omgang.
  • Men også næste gang ... Hvis du vil have dine oplysninger beskyttet, anbefaler jeg, at du vælger mere klogt på domæneregistratoren. Da flere domæneregistratorer nu leverer private whois uden ekstra beregning, og f.eks. Gandi.net aldrig vil sælge eller indirekte sælge dine oplysninger.
  • Tak for dine svar. Er der længere registratorer, der ikke opkræver betaling for private whois?
  • Google-domæner giver også gratis, hvem der er beskyttelse. Namecheap er også billigst og alternativ.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?