Storypal Software Demo Review Storypal Review StoryPal Byg Google Amp Visual Stories Builder

Tidligere på året besluttede jeg at se på SEO på vores hjemmeside. Vi bemærkede næsten øjeblikkeligt, at vi faldt betydeligt i SERP'erne for nøgleordet 'probiotika' (flertal) den 12. november. For den enestående version 'probiotisk' skiftede vi slet ikke.

I øjeblikket tror vi, at der er nogle få grunde til dette. For det første talte et britisk tv-program kaldet 'The Food Hospital' udførligt om vores branche den 8. november. Den dag bemærkede vi en 5 gange stigning i søgeudtrykket 'probiotika'. Trafikken spidsede i ca. 4 dage, og vi havde masser af salg. Over hele linjen blev alle vores statistikker forbedret for den tid, afvisningsprocenten på dagen var nede på 16%, konverteringsfrekvensen gik til ca. 30%. Vi troede, det var et fantastisk resultat.

To dage efter tv-showet faldt vi SERP'erne ind fra 4. til 7.. Der var oprindeligt også en spids, hvor vi var 16.

Ud over denne stigning i trafikken var vi for nylig skiftet til en CDN / proxy baseret i USA. Vi er et britisk registreret firma, og vi har britiske servere, men navneserverne er nu i USA. Ville det påvirke vores position i SERP'erne negativt?

Så virkelig hvad vi gerne vil vide er dette: tager Googles algoritme højde for den type information en bruger leder efter, og kunne det have påvirket os? Ville brugen af ​​en amerikansk proxy påvirke os, og kunne det på en eller anden måde være relateret til Panda?

Det faldt os også ind, at de andre steder måske klarede sig bedre end os. Selvom vores afvisningsprocent faldt, ville et større fald (f.eks. 90% til 10%) være gunstigere i Googles øjne?

Ethvert råd om, hvor man skal se videre, vil blive meget værdsat.

  • 1 Jeg vil foreslå Panda ... det firma, jeg arbejdede for sidste år, så et fald, som hvis jeg husker med rette også var omkring den tid
  • Vi blev aldrig ramt af Panda i februar, og jeg troede, at opdateringen i november var ret lille? Vi opdaterer konstant webstedet med nyt og unikt indhold, så vi er ikke helt sikre på, hvorfor Google sender os.

Ikke helt sikker på, om du har løst dette problem endnu, men her er mine to cent.

For det første har du tjekket Webmasterværktøjer, og i bekræftende fald var der nogen problemer her?

For et Panda-relateret problem foreslår jeg at se på dit websted og se om du har mange websider med meget lidt eller intet unikt indhold. Jeg ved, du sagde, at du regelmæssigt opdaterer dit websted med nyt og unikt indhold, men det er måske ikke nok, hvis du har mange sådanne sider, der er indekseret.

Et godt sted at se er i Google selv ved hjælp af funktionen 'site: yourdomain.com'. At give resultaterne af dette en god scanning kan afhente tilfælde af utilsigtet indeksering eller endda et problem med dit websted, hvor sider kaster et svar på 200 OK i stedet for en 404, så de kan indekseres.

Omkring tidspunktet for dette problem opstod der også en opdatering, som du synes at være opmærksom på. Dette var ikke Panda, men en friskhedsopdatering. Jeg kender ikke de fulde detaljer om denne opdatering, men dette kan forårsage et problem, hvis de sider, der er faldet i ydeevne, ikke er opdateret med nyt, relevant indhold på et stykke tid.

Jeg vil bestemt også ikke se bort fra kontakten i NS-placering til USA, men jeg er ikke sikker på, hvordan ville du teste, om dette var problemet på en omkostningseffektiv måde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?