Java-vejledning til begyndere Java-programmering | Hvorfor Java? | Edureka

I løbet af de sidste 4 dage er serverforbindelsesfejl begyndt at dukke op i min Search Console.

Specifikt er det forbindelses-timeout-fejlen.

Jeg har talt med min hostingudbyder, og de hævder, at der ikke og burde være nogen problemer på serversiden.

Jeg har også nået ud til hjælp på Google Webmaster Forum, og der kom vi med følgende:

  • Mange anmodninger om billeder på mit eget domæne (selvom den kumulative størrelse er stor).
  • Nogle billeder returnerer en 404, selvom jeg er opmærksom på dette og har et script kørende, der kontrollerer, om et billede giver en 404, og erstatter det. Dette betyder, at der også er flere http-anmodninger til billedkilder, der er hostet på mit websted

Så muligvis redder Google nogle gange for at sikre, at der ikke er serveroverbelastning. Eller i det mindste er det, hvad vi troede.

Hvis jeg bruger "Hent som Google" returnerer det ofte "midlertidigt utilgængeligt", selvom det nogle gange fungerer.

Hvis jeg tester med Google Pagespeed Insights, returnerer det også ofte "Timeout, når jeg opretter forbindelse til courseroot.com. Sørg for, at siden er tilgængelig fra det offentlige internet."

Dette sker begge gange for hjemmesiden, men hovedsageligt for sider som:

https://courseroot.com/courses/?search=android

Jeg er bange for, at dette problem vil påvirke min placering.

  • Dette sker fra tid til anden. Så længe dit websted fungerer, er der intet at bekymre sig om.
  • Tak for dit svar @closetnoc Dette påvirker ikke mine websteds ydeevne? Jeg har læst mange steder, at eventuelle fejl fundet i disse tre sektioner (DNS, serverforbindelse og Robots.txt) skal tages super alvorligt. Jeg troede, at hvis Google skulle tro, at der er fejl på et websted, vil det bruge dette i sin rangordning. Vil meget gerne høre dine tanker. Tak igen og god jul.
  • Nej. Ingen bekymringer, medmindre dit websted virkelig fejler af en eller anden grund. Google ved godt, at TCP IP ikke er en garanteret leveringsprotokol. Der sker noget! Lejlighedsvis hikke påvirker ikke søgeevnen. God jul til dig også !!
  • 1 På en sidebemærkning, det faktum, at Google gennemsøger courses/?search=android overhovedet er problematisk. Du skulle have Disallow: /courses/?search i robots.txt. Google kan ikke lide indeksering af websidesøgningssider. De ser det som dårlig brugeroplevelse, fordi brugere fra Google-søgeresultater kun klikker for at finde sig selv på flere søgeresultater. Se: Matt Cutts: Søgeresultater i søgeresultater. Google straffer undertiden hele websteder, der gør det muligt at gennemgå og indeksere deres søgeresultater.
  • 1 Det er også værd at kontrollere - om din hostingudbyder eller dit domæneregistreringsabonnement inkluderer og DDoS-tjenester (Cloudflare og Dyn tilbyder dette). Hvis det er tilfældet, kan det være en god mulighed at dobbelttjekke, at de ikke ved et uheld kvæles og blokerer googlebot.

Tilmeld dig en gratis konto på https://uptimerobot.com/

Tilføjet dit websted til overvågningstjenesten, du ved, om problemet er relateret til din hostingudbyder. Det er den bedste måde, som jeg tror.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?