Børneadfærdsledelse og følelser

Jeg har dette websted, der henter sidernes metainfo (links, titel) og deres hovedindhold fra nogle foruddefinerede eksterne websteder (Kilder), gemmer dem i databasen (som indlæg) og viser dem til seerne baseret på kategori / kilde. Så hvis en seer åbner en permalink på min hjemmeside, omdirigerer permalinket ikke til kildesiden; det indlæser indholdet på mit eget websted i stedet.

Men for nylig (på grund af rigtige problemer og mange andre grunde) besluttede jeg at udelade hovedindholdet og omdirigere permalinks til deres egne kilder. Så mine kategori- / kildesider indeholder kun en miniaturebillede (hvis nogen), en titel, en kort beskrivelse og linket til den originale side i dens kilde til hvert indlæg.

Her er problemet. Søgemaskiner som Google vil ikke indeksere / score mine permalinks, fordi de ikke er egentlige sider (de omdirigerer til den oprindelige kildeside).

Er det godt (SEO-klogt) at bruge en mellemliggende side, der vises efter åbning af en permalink og før automatisk omdirigering til den oprindelige kildeside?

Er der nogen anden måde at få Google til at indeksere mine permalinks og stadig være brugervenlig?

Min hjemmeside fungerer via HTTPS, men de fleste af dens kilder serveres via HTTP. Så jeg kan ikke bruge iframes.

Nej -det er ikke SEO-klogt.

Først og fremmest er det duplikatindhold (selvom det kun er en del af det oprindelige indhold), for det andet - google-bot tror, ​​at du prøver at narre nogen med autoredirect-ting.

Brug af andet folks indhold er altid en dårlig idé, hvis man prøver at få brugere ud af søgemaskinerne.

Og tinget med HTTPS / HTTP-problemet hjælper slet ikke ;-)

  • Så jeg skal ikke se frem til besøgende fra søgemaskiner?
  • 1 Der er i det mindste ikke noget håb om store mængder. Men det afhænger også lidt af siderne, hvor du skraber indholdet, og hvor hurtigt de bliver indekseret.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?