SEO-metatags, URL-struktur og hierarki med Cami Li

Jeg håbede nogen kunne hjælpe.

Jeg har en wordpress / woocommerce onlinebutik og bruger Yoast SEO Plugin, som giver mig mulighed for at tilføje et fokus-nøgleord og flere meta-nøgleord

Det siger dog, at id jeg valgte et Focus Keyword, at det overkører meta-søgeordene.

Jeg brugte webcrawleren seobook.com, der viser nøgleordene til den side, jeg gennemgik, og den returnerer ikke mit fokus-nøgleord, men det returnerer meta-nøgleordene.

Jeg er ivrig efter at finde ud af, hvad der skal fungere bedre for SEO, One focus Keyword eller flere meta-nøgleord.

Jeg har lyst til at have kun et fokus-nøgleord, som duer mig, mens flere metaer skal åbne mig for flere muligheder?

Jeg har prøvet at søge efter svar på google og ser ud til at få en række forskellige modstridende svar

  • Med "meta nøgleord" mener du <meta> HTML-tag? Fordi det er ubrugeligt.
  • Google bruger ikke søgeordets metatag i webrangeringen.
  • Søgning handler ikke om nøgleord. Dette er en SEO-myte. Søgemaskiner matcher ikke søgeudtryk til websider. Sådan fungerer det ikke. Søgning handler om hele sproget. Stop med at jagte nøgleord. Det er et fjols ærinde. Opret bare indhold og hold op med at gætte, hvordan folk finder dig indhold og slapper af. Folk finder dit indhold på 1000 forskellige måder og ikke hvordan du tænker. Søgemaskiner er meget gode til, hvad de gør. Overlad det til dem.
  • Jeg ser på nøgleordene <meta> tag på samme måde, som jeg ser på sitemaps: De er dybest set ubrugelige (og i tilfælde af nøgleord farlige, hvis de misbruges), men deres fravær er noget, som uetiske konkurrenter kan bruge til at forsøge at stjæle mine klienter. "Se! Din webmaster gik ikke engang med at bruge et nøgleordskode! Han ved ikke, hvad han laver! Hvordan finder søgemaskiner dig?" Det er naturligvis vrøvl. Men hvorfor kaste fisk til hajerne? Så jeg inkluderer tagget, men med kun to til fire utvivlsomt relevante og legitime søgeord.

Vi skal hjælpe dig med at afklare et par ting først.

Fokus nøgleordet er bare den eneste måde, som Yoast SEO har at vide om, hvad der er dit målrettede søgeord til den pågældende side eller indlæg. Hvis du ikke definerer, hvad dit fokusnøgleord er, ved Yoast SEO ikke, hvad det søgeord er, du vil have fokus på det bestemte indhold, og vil derfor ikke vide, hvor mange gange det fokuserede søgeord vises i indholdet eller metatitlen eller metaen beskrivelseskoder.

Yoast SEO tildeler og scorer eller grøn farve, hvis alt er "optimeret" inklusive antallet af gange, du fokuserer på nøgleord, vises. De sagde, at det vil overskrive meta-nøgleordene, fordi de vil bruge det i stedet for de nøgleord, du bruger i meta-nøgleordene.

Seobook-webcrawler har ikke adgang til fokusnøgleordet, fordi dette kun er for Yoast SEO at vide. For at sige det på en måde: Fokus nøgleordet er til intern brug. Det er grunden til, at de kun returnerer meta-søgeordstagget, som Yoast forresten giver dig mulighed for også at kontrollere og som standard er offentligt.

Yoast SEO giver dig mulighed for også at opsætte tagget meta-nøgleord, så meget som det giver dig mulighed for at opsætte metatitlen og meta-beskrivelsestaggene. Alle disse tre tags er ikke til intern brug, men alle andre skal kende og se.

Med andre ord er fokusnøgleordet bare et værktøj, som Yoast leverer til at hjælpe dig med at tælle det antal gange, dit søgeord er synligt i dit indhold. Det giver mere mening, hvis du går og prøver.

Meta-nøgleordstagget er offentligt, og folk bruger det ikke længere til SEO, det er forældet, og hvis du angiver alle de nøgleord, som du gerne vil rangere for derinde, finder alle, der bruger seobook-webcrawleren, ud af hvilke søgeord du prøver at rangere efter, konkurrenter? Måske?

Jeg anbefaler dig ikke at bruge det, bare fokusere på at skrive godt indhold omkring et emne, det er meget bedre for SEO og lav ikke grammatikfejl som jeg sandsynligvis gjorde her;)

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?