Hvorfor gruppetekster er irriterende - den matematiske årsag

Jeg har en forstad gårdwebsted, som jeg lavede ved hjælp af wordpress. Det er virkelig bare for sjov, men jeg vil bygge det med den bedste praksis i tankerne, hvis jeg nogensinde vil gøre mere med det. Til dette tidspunkt har jeg skrevet 'hvordan' og 'opdateret' artikler, som begge er fine som indlæg. Jeg har også skrevet opbevarings- og voksende guider som indlæg, men virkelig, dette indhold er tidløst. Inden jeg kommer for langt ned i kaninhullet, skal jeg lave denne form for indhold som sider? Frygten er, at jeg til sidst kunne have hundreder af disse sider, er det et problem?

Der er 2 ting her:

1. SEO:

Der er absolut ingen problemer med hensyn til placering, når det kommer til WP-sider versus post. Så længe du har rigt indhold, skal begge være i orden.

2.Website struktur:

Pages vs Post kan komme under din webstedsplanlægning og fremtidige overvejelse. For generel forståelse er sider generelt til hjemmesiden, og indlæg er til bloggen.

Bemærk: Det er også godt at have færre sider med fyldigt og godt længdeindhold i stedet for at have 100'ers små sider.

Inden jeg kommer for langt ned i kaninhullet, skal jeg lave denne form for indhold som sider?

Betyder ikke noget, så længe du forbliver i overensstemmelse med det. Personligt ville jeg gøre dette indhold til en brugerdefineret posttype, og det ville give mulighed for brugerdefinerede taksonomier til bedre at håndtere navigations- og SEO-problemer, men dette er ikke nødvendigt.

Frygten er, at jeg til sidst kunne have hundreder af disse sider, er det et problem?

Nej. Igen, så længe du er konsekvent om, hvilken indholdsbeholder du bruger, er der ingen fordel eller straf for at bruge indlæg over sider.

Artikler / indlæg med links til altid velrenommerede universitetslandbrugsressourcer kan ikke skade. Prøv Google-søgning [site: .edu filetype: pdf osv. Vilkår osv.] For vigtige ressourcedokumenter, og arbejd derfra for at dirigere trafik / integrer med invitationer / ordrer. Derudover rapporterer flere markedsbønder / gartnere, jeg har talt med, indtjening nær eller bedre fra gårdferie / uddannelse / aktivitet / turismehændelser end det faktiske markproduktionssalg - som har fordel af datoer / tidspunkter og så altid nyt kommende indhold. Med CMS-platforme kan tilpassede indholdsformularer og filtre / liste gøre begivenhedskalander let.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?